Gazete Vatan Logo

SSK Hizmet Dökümü İle SSK Gün Sorgulama Ve SGK Sigorta Sorgulama

SSK sorgulama hizmeti ile tüm SGK hizmet Dökümü bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. SSK gün sorgulama ile sigorta bilgilerine ulaşabilirsiniz. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sigortalı olarak çalışılan bir iş yerinde kişinin prim ödemeleri iş veren tarafından yapılmaktadır. Bu bakımdan çalışan kişiler sigortalarını kontrol etmek istemektedir. Bu nedenle ortaya çıkan ihtiyacın karşılanması adına, devlet tarafından online olarak hizmetler geliştirilerek vatandaşların SSK hizmet dökümü alması kolaylaştırılmıştır. Sigorta sorgulama hizmetleri arasında bulunan SSK gün sorgulama ile birlikte sigortanız ile ilgili tüm detaylara ulaşabilmeniz mümkündür. Sigorta gün sorgulama konusunda yapabileceğiniz SSK hizmet dökümü ile birlikte sigortanızın başlangıç tarihinden itibaren hangi işlemlerin yapıldığını görebilir ve kolay bir şekilde sigortanızı takip edebilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK PRİM SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Sigorta sorgulama yaparak SSK hizmet dökümü almanız için farklı siteler bulunmaktadır. Bu bakımdan belirtilen siteler üzerinden haberde belirtilen adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

E Devlet Kapısı SSK Hizmet Dökümü

E devlet kapısı üzerinden SSK hizmet dökümü almak için ilk olarak sigorta sorgulama ekranına ulaşmanız gerekmektedir. Bunun için ise e devlet girişi yapmanız gerekir. E devlet girişini başarılı bir şekilde yaptıktan sonra SGK menüsü altında yer alan SSK hizmet dökümüsayesinde SSK gün sorgulama hizmetine ulaşabilirsiniz.

E SGM Hizmet Ekranı

SSK hizmet dökümü konusunda tercih edebileceğiniz sistemlerden birisi de E SGM hizmet ekranıdır. E SGM hizmet ekranı üzerinden pek çok sigorta sorgulama hizmeti bulunmaktadır. Bu bakımdan sadece sigorta dökümü için değil, diğer hizmetler için de E SGM hizmet ekranını kullanabilirsiniz. Fakat yaklaşık 1 ay önce bakıma alınan portalı şu an kullanmanız mümkün değildir. Bakım bitene kadar kullanım dışı bırakılan hizmet ekranından bakım bittikten sonra tekrara yararlanmanız mümkündür.

Belirtilen iki site dışında sigortanız hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz resmi kaynak ulunmamaktadır. Bu nedenle hem bilgilerinizin güvenliğini sağlamak hem de resmi bilgilere ulaşabilmeniz adına iki siteden birisini seçmeniz gerekmektedir. Böylece güvenli bir şekilde sigorta sorgulama yapabilir ve sigortanız hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sigorta sorgulama konusunda SGK tarafından oluşturulan SMS servisinden de yararlanabilirsiniz. SMS servisi ile birlikte ne kadar priminizin olduğunu ya da diğer sigorta bilgileriniz ile ilgili detaylara ulaşmanız mümkündür. SMS servisinden yararlanmanız için şablona uygun olarak mesaj atmanız ve servis numarasına göndermeniz gerekmektedir. Bu sayede gerekli olan bilgiler SGK servisi tarafından tarafınıza iletilecektir. Bu bakımdan eğer internet üzerinden sorgulama yapma imkanını bulunmuyorsa ya da hizmetlerden yararlanma konusunda sorun yaşıyorsanız, sunulan SMS servisinden yararlanmanız da mümkündür. SMS servisi yanında, SGK resmi uygulamalarını telefonunuza kurmanız da size yardımcıolacaktır.