Gazete Vatan Logo

SSK Hizmet Dökümü Alarak SGK 4A Gün Sorgulama Yapabilirsiniz

SSK hizmet dökümü almak isteyenler E-SGM ekranına giriş yapabilir. SSK 4a hizmet dökümü alma ve SSK gün sorgulama hakkında detaylar için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Sigortası olan kişilerin düzenli olarak kontrol ettikleri hizmet dökümü için online olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından erişim sağlanmıştır. Bu erişim ile birlikte, SSK hizmet dökümü almak ve SSK gün sorgulama yapmak isteyen kişiler bu hizmetler üzerinden gerekli ihtiyaçlarını giderebilmektedir. Bu bakımdan SSK hizmet dökümü için herhangi bir şekilde kuruma gitmeye gerek kalmadan onlineolarak bu işlemler yapılabilmektedir. Üstelik herhangi bir şekilde ücret de gerekmeyen bu hizmetler sayesinde istediğiniz anda sigorta bilgilerinize ulaşabilir ve kontrol edebilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

SSK hizmet dökümü almanın en büyük sebeplerinden birisi, iş veren tarafından sigortanın düzenli ödenip ödenmediğini görmektir. Öyle ki kişilerin emeklilikten diğer sigorta hizmetlerinden yararlanmasına kadar çok önemli olan bu sigorta ödemelerinde herhangi bir aksaklık ya da ödeme yapılmadığı durumlarda çalışanların hem hakkı mağdur edilmiş hem de bu konuda hizmetlerden yararlanması engellenmiştir. Bu bakımdan bu tür durumların önüne geçmek ya da böyle bir durum varsa haberdar olmak için SSK hizmet dökümü alınması yeterli olmaktadır. SSK hizmet dökümü alındığında, ilgili ay içerisinde kişinin kaç gün çalışmış olarak gösterildiği ve ne kadar kazanç sağladığı görülebilmektedir. Bu bakımdan SSK hizmet dökümü alarak bu bilgilere ulaşmanız mümkündür.

Haberin Devamı

Bu dökümü almak için E-SGM portalına giriş yapmanız yeterlidir. Bu portala giriş sırasında yazacağınız kimlik bilgileriniz ile birlikte portala giriş yapabilir ve hizmet bölümüne tıklayarak bu hizmet dökümünüzü alabilirsiniz. Tüm vatandaşlar için ücretsiz olan bu sistem sürekli açık olduğundan dolayı istediğiniz zaman bu imkandan yararlanabilirsiniz. SSKhizmet dökümü aynı zamanda E Devlet portalı üzerinden de hizmete açılıştır. Dileyen kişiler bu E Devlet portalı üzerinden de aynı bilgilere ulaşabilir.