Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet SGK Borç Sorgulama Hizmetleri

SSK gün sorgulamave SGK borç sorgulama işlemlerini online olarak e devlet kapısından yapabilirsiniz. Bu kapsamda e devlet şifresi ile SSK gün sorgulama detaylarına bakalım.

SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet SGK Borç Sorgulama Hizmetleri

Sigorta konusunda bilgi almak isteyen vatandaşların yapmak istedikleri işlemleri ilgili hizmetleri seçerek yapması mümkündür. Kolay bir şekilde yapacağınız işlemlerde SGK tarafından veri sağlandığı için güncel bilgiler üzerinden işlemler yapılacaktır. Bu bakımdan özellikle sigortasının düzenli yatıp yatmadığını kontrol etmek isteyenler, online olarakyapacakları SSK hizmetleri ile güncel durumugörebilmektedir. SGK hizmetleri arasında en çok yapılan işlemlerden birisi SSK gün sorgulama işlemidir. Bu işlem ile birlikte kişilerin sigortalarındaki gün bilgisini takip etmesi emeklilik için de bilgi vermektedir. Bu bakımdan sizler deSSK gün sorgulamayaparak bu konudaki ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

E DEVLET GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

SİGORTA SORGULAMA


SSK Gün Sorgulama

SSK gün sorgulama olarak sunulan bir hizmet yoktur. Bu nedenle SSK gün sorgulama için kişilerin sigorta türlerine bağlı olarak hizmet dökümü alması gerekmektedir. 4A ve 4B hizmet dökümü olarak e devlet kapısında yer alan hizmetler sizlere SSK gün sorgulamakonusunda yardımcı olacaktır. Bunedenle pek çok vatandaşların bu konuda yaşadığı sorunu siz kolayca çözümleyebilirsiniz. SSK gün sorgulama için alacağınız hizmet dökümünde gün bilginiz detaylı bir şekilde yer alacaktır. Bu açıdanherhangibir sorun yaşamadan ne kadar gününüz olduğunu görüntüleyebilirsiniz. Gün bilgisinin dışında hizmet dökümü doğrultusunda kişinin sigortası ile ilgilidetaylaryayınlanacağı için ne kadar günden beri sigortalı olduğunuz, işe giriş ve çıkışlarınız dökümde belirtilecektir.

Haberin Devamı

SGK Borç Sorgulama

Sigorta için bilgi alabileceğiniz bir konu da borç durumudur. Özellikle Bağkur ve GSS’li olan kişilerin yapabileceği borç sorgulama SGK borç sorgulama olarak da geçerlidir. Bu bakımdan SGK üzerinden işlem yapan tüm kişilerin olabileceği borcu için SGK borç sorgulama yapılması gerekmektedir. YapacağınızSGK borç sorgulama için SGK web tahsilat servisini seçmeniz yararlı olacaktır. Böylece servis üzerinde yer alan tüm hizmetler için SGK borç sorgulama yaparak olabilecek tüm borçlarınız hakkında kapsamlı bir sorgulama işlemi yürütebilirsiniz.Üstelik sorgulama ile birlikte çıkartılan borçlarınızı ekrandaki ödeme adımları ile ödemeniz de mümkündür. SGK üzerinden aldığınız hizmetlerin herhangi bir aksama olmadan devam etmesi için SGK borç sorgulama yaparak ödemelerinizi gerçekleştirmeniz büyük bir yarar sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Tüm işlemleri online olarak yapacağınız için de herhangi bir şekilde beklemenize, sıra almanıza ya da işlemler için bir saat kovalamanıza gerek kalmadan istediğiniz zaman online ödeme kanallarına girerek borçlarınızın dökümü almanız ve sonrasında ödeme işlemlerini tamamlamanız yeterli olacaktır. Bu fırsatlar tüm vatandaşlar için de geçerlidir.