Gazete Vatan Logo

SSK Bağ-Kur sorgulamanızı gerçekleştirin hizmet dökümü belgesini alın!

SSK Bağ-Kur sorgulaması ile hizmet dökümünüzü alabilirsiniz. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi E-devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama detaylarını haberimizden öğrenmeniz mümkün olacak.

SSK Bağ-Kur sorgulamanızı gerçekleştirin hizmet dökümü belgesini alın!

Sizlere bu yazımızda SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemleri hakkında bilgi vereceğiz. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sağlamış olduğu SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemi sayesinde sizler genel sağlık sigortası ve Bağ kur gibi hizmetlerden yararlanma şansına sahipsiniz. Üstelik bu işlemleri çok hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Şimdi sizlere SSK BAĞ-KUR sorgulamayı nasıl yapacağınız hakkında yazımızın devamından ayrıntılı bir şekilde bilgi vereceğiz. Artık günümüzde iş hayatı çerçevesinde çalışmakta olan insanlar bağlı oldukları kurum çerçevesinde hastane ya da kaza durumlarında bu kurumlar yardımı ile hizmet almaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumu adı altında toplanmış olmaz bu kurumlar çalıştıkları kurumlar çerçevesinde hizmet almaktadırlar. Çalışma hayatı sırasında bütün bu kurumlar belli oranlarda ödemiş oldukları prim ya da paralar çerçevesinde hastane ya da kaza masraflarını karşılamak durumu ile orantılı bir şekilde hizmet sunulmaktadır. Bu ödenmekte olan paralı ya da primleri kesintisiz ve düzenli bir şekilde ödedikleri takdirde bağlı oldukları kurumdan düzgün bir şekilde emekli olma şansına insanlar sahiptir.

Haberin Devamı

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

SSK BAĞ KUR Sorgulama

SSK ve BAĞ KUR sorgulama işleminin yapılabilmesi için e devlet vatandaşına imkân sunmuştur. E devlet kapısı sayesinde sorgulama işleminizi çok pratik bir şekilde elektronik ortam üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. E devlet üzerinden SSK sorgu ya da BAĞ KUR sorgu işleminin gerçekleştirilebilmesi için öncelikle e devlet kapısı şifresi almanız gerekmektedir. E devlet şifresi almak için postaneye gitmelisiniz. Postaneden e devlet şifresi için talep de bulunmalısınız. Size anında e devlet şifresi verilecektir. Verilen e devlet şifresi ile e devlet internet sitesine giriş yapmalısınız. E devlet internet sitesine giriş yaptıktan sonra ise size sorulmuş olan bilgileri doğru bir şekilde girmelisiniz. Özellikle telefon numarası ve e mail adresi alanlarına dikkat etmelisiniz. Daha sonra şifre güncellemesini yapmalısınız ve SSK sorgu, BAĞ KUR sorgu işleminizi gerçekleştirmelisiniz.

Haberin Devamı