Gazete Vatan Logo

SSK Bağ-Kur sorgulamaları ile kurumlara ait hizmet dökümü belgelerini alabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) online hizmetleri ile online SSK Bağkur sorgulama yapılabiliyor. Bu çerçevede de Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükelleflerinin online SSK Bağkur sorgulama işlemlerini internet erişimi olan her yerden yapabilmelerini saplıyor. İnternet üzerinde online SSK Bağkur sorgulama işlemleri e-Devlet Kapsı üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

SSK Bağ-Kur sorgulamaları ile kurumlara ait hizmet dökümü belgelerini alabilirsiniz!

Her geçen gün hızla gelişen modern yüzyıl teknolojilerinin kamu hizmetleri alanında son derece aktif ve etkin bir şekilde kullanılmaya başlandığı günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde artık vatandaşlar son derece pratik ve kolay bir şekilde kamu işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Özellikle de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde vatandaşların son derece pratik ve kolay bir şekilde internet avantajları ile kamu işlemlerini gerçekleştirebilmeleri sağlanırken, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bu alanda internet üzerinde e-SGK ağı uygulamalarını sunuyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Bu çerçevede de vatandaşlar elektronik platform üzerinde yer alan e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte online SSK Bağkur sorgulama yapabiliyor. İnternet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları tüm sigorta mükellefleri ve emeklileri tarafından herhangi bir üyelik gerçekleştirilmeden ve ücretsiz olarak 7 gün 24 saat kullanılabiliyor. İnternette SSK Bağkur sorgulama işlemi SSK ve Bağkur mükelleflerine hem zaman tasarrufu sağlıyor hem de işlem kolaylığı getiriyor.

Haberin Devamı

Modern yüzyıl teknolojilerinin sağlamakta olduğu yeni nesil olanaklar ile birlikte artık vatandaşların yaşamlarının her alanında internet ortamına erişim sağlayabilme şansına sahip olabilmesi ile birlikte internet üzerinde yer alan online hizmetlerin bu şekilde kamu alanında da kendisini aktif olarak göstermesi, vatandaşlara bu alandaki işlemlerinde de internet çözümlerinden yararlanabilme şansı veriyor. Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde vatandaşlara yönelik olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından internet üzerinde hizmete açılmış olan online sigortalılık ve emeklilik hizmetleri ile vatandaşların sadece dakikalar içerisinde sigortalılık ve emeklilik işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

Özellikle de internet üzerinde yer alan e-SGK ağı uygulamalarını kullanan vatandaşlar sadece dakikalar içerisinde internet üzerinden SSK Bağkur sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Günümüz modern yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojileri sayesinde yaşamının her alanında internet ortamına erişim imkanına sahip olabilen vatandaşların günün her saatinde güncel sigortalılık durumu bilgilerini öğrenebilmelerine yardımcı olan online SSK Bağkur sorgulama işlemlerini sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri de günümüzde internet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online hizmetlerinin son derece yoğun ve sı bir şekilde kullanılmasına neden oluyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları aracılığı ile Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükelleflerinin sadece dakikalar içerisinde SSK Bağkur sorgulama işlemi ile sigorta sicil numarası, sigorta prim ödeme gün sayısı, sigorta hizmet süresi, sigorta toplam kazanç, sigorta ilk işe giriş, sigorta işe giriş-çıkış tarihleri, sigorta müstahaklık durumu ve sigorta hak sahipliği gibi bilgilere ulaşabilme şansına sahip olunabiliyor. Bu çerçevede de vatandaşlar günümüzde pek çok sigortalılık işlemini olduğu gibi internet üzerinde yer alan sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı üzerinden son derece pratik bir şekilde SSK Bağkur sorgulama işlemlerini de gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı