Gazete Vatan Logo

SSK Bağ-Kur sorgulama uygulaması ile hizmet dökümünü internetten alabilirsiniz!

Günümüzde artık internete erişim sağlanabilen her yerden son derece pratik şekilde SSK Bağkur sorgulama işlemleri yapılabiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri ile en güncel sigortalılık durumu bilgileri internet kolaylığında öğrenilebiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri haftanın 7 günü 24 saat e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor.

SSK Bağ-Kur sorgulama uygulaması ile hizmet dökümünü internetten alabilirsiniz!

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojileri mobil olarak insanların yaşamları içerisinde kendisine son derece etkin ve aktif bir şekilde yer buluyor. İnternet teknolojilerinin bu şekilde insanların yaşamlarının her alanında kendisine son derece etkin ve aktif şekilde yer ediniyor olması kamu hizmetleri ve kamu uygulamaları alanında da kendisini aktif olarak göstermesine neden oluyor. Özellikle de Türkiye’de bu alanda lider kamu kurum ve kuruluşları arasında yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından internette online SSK Bağkur sorgulama hizmeti de sunuluyor. Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan 21.yüzyıl teknolojilerinin insanların bireysel yaşantıları içerisinde sağlamakta olduğu çok önemli işlem kolaylıklarından ve avantajlarından yararlanabilmelerinin sağlanabilmesi nedeni ile kamu alanında da sağlanabilmesi hedefi ile de internet teknolojileri aktif olarak kullanılmaya başlandı. Özellikle de Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet üzerinde yer alan dijital hizmet uygulamaları hem sigortalılık hem de emeklilik işlemlerinde vatandaşlara çok önemli kolaylıklar sağlıyor.

Haberin Devamı

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından oluşturulmuş olan online hizmet portalı e-SGK ağı uygulamaları aracılığı ile tüm sigorta mükelleflerinin güncel sigortalılıklarına ilişkin olarak ayrıntılı dökümleri internet üzerinden son derece pratik ve kolay bir şekilde sadece dakikalar içerisinde alabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Bu çerçevede de internet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılmış olan e-SGK ağı uygulamalarının hem Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) mükellefleri hem de Bağkur mükelleflerince 7 gün 24 saat kullanılabiliyor olması çok daha yoğun şekilde tercih edilmesine neden oluyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde elektronik platform üzerine yer alan e-SGK ağı uygulamaları SSK ve Bağkur mükelleflerinin SSK Bağkur sorgulama işlemleri konusunda da son derece yoğun ve sık bir şekilde tercih ediliyor.

Haberin Devamı

SSK ve Bağkur mükellefleri, günümüzün hızla gelişen mobil akıllı cihaz teknolojilerini aktif şekilde kullanarak son derece pratik bir şekilde internet üzerinde yer alan online Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetleri aracılığı ile SSK Bağkur sorgulama işlemlerini gerçekleştirmeyi tercih ediyor. Bu çerçevede de elektronik platform üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online hizmet uygulamaları vatandaşlar tarafından internete erişim sağlanabilen her yerden sadece dakikalar içerisinde SSK Bağkur sorgulama işlemlerinin gerçekleştirilebilmesine yardımcı oluyor. Günümüzde SSK ve Bağkur mükellefleri tarafından internet erişiminin söz konusu olduğu her yerden 7 gün 24 saat gerçekleştirilebilmekte olunan online SSK Bağkur sorgulama işlemi ile sigorta sicil numarası, sigorta hizmet süresi, sigorta prim ödeme gün sayısı, sigorta işe giriş, sigorta müstahaklık ve sigorta hak sahipliği gibi bilgileri güncel olarak ayrıntıları ile öğrenebilme şansına sahip olabiliyor. İnternet üzerinde Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağkur mükellefleri tarafından SSK Bağkur sorgulama işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebilme şanınsa sahip olabiliyor.

Haberin Devamı