Gazete Vatan Logo

SSK Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar online şekilde hizmet sorgulaması yapabiliyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları internette SSK Bağkur sorgulama işlem dönemini başlattı. Online SSK Bağkur sorgulama işlemi internette dakikalar içerisinde yapılabiliyor. SSK Bağkur sorgulama işlemleri SGK’nın e-Devlet üzerindeki uygulamaları aracılığı ile gerçekleştirilebiliyor.

SSK Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar online şekilde hizmet sorgulaması yapabiliyor!

Türkiye’de internet altyapısı alanında çok ciddi gelişmeler yaşanıyor. Özellikle de 21.yüzyıl dünyasının teknolojik alanda yaşadığı gelişmeler, yaşamın her alanında mobil cihazların yoğun olarak kullanılacağı bir popülaritenin meydana gelmesine neden olurken, insanların nerede olursa olsun internete erişim sağlayabilmesine yardımcı oluyor. Bu durum internet hizmetlerinin de gün içerisinde oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına yol açıyor ki bu çerçevede kamu hizmetleri de insanlara online ortam üzerinden sunulmaya başlandı. Elektronik platformda hizmete açılan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı hizmetleri ile birlikte SSK ve Bağkur sigortalısının internet ortamı üzerinden dakikalar içerisinde SSK Bağkur sorgulama işlemini gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet ortamı hizmet yapısının sağladığı avantajları Türkiye’deki her bir SSK ve Bağkur sigortalısı vatandaşların sigorta işlemlerinde de kullanabilmesine olanak sağlamak amacı ile oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanmaya başlayan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun elektronik ortam üzerinde oluşturmuş olduğu oldukça geniş kapsamlı bir online hizmet ağı e-SGK ağı bulunuyor. Türkiye’de özel sektör alanında çalışması dolayısı ile Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında bulunan Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) sigortası mükellefi olan ve kendi nam ve adına çalışması dolayısı ile Bağkur sigortası mükellefi olan vatandaşların her bir sigorta işlemini sadece dakikalar içerisinde internet kolaylıklarından ve hızından yararlanarak, gerçekleştirebilme imkanına sahip olabilmeleri sağlanıyor. SSK ve Bağkur sorgulama işlemleri internet ortamından güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Haberin Devamı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun elektronik ortam üzerinde yer alan online hizmet ağı e-SGK ağı uygulamaları ile Sosyal Sigortalar Kurumu mükelleflerinin ve Bağkur sigortası mükelleflerinin en güncel sigorta hizmet dökümü bilgilerini alabilecekleri SSK Bağkur sorgulama işlemini internet hız ve kolaylıklarında gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesi sağlanıyor. İnternet ortamı üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı hizmet uygulamalarını kullanan tüm SSK ve Bağkur sigortalısının her bir sigorta işlemini mesai saati zorunluluğu olmadan günün her saatinde gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesi ve tabii ki nerede olursa olsun internet ortamına erişim sağlayarak, sigorta bilgilerini alabileceği SSK Bağkur sorgulama işlemini gerçekleştirebilmeleri mümkün hale geliyor.

Haberin Devamı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet ortamı üzerinde yer alan e-SGK ağı hizmet uygulamaları ile birlikte Türkiye’de özel sektör alanında çalılan SSK sigortalısı ve kendi nam ve adına çalışan Bağkur sigortalısının sadece dakikalar içerisinde güncel sigorta hizmet bilgilerine dakikalar içerisinde ulaşabilme şansına sahip olmasını sağlayan online SSK Bağkur sorgulama işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilebiliyor. İnternet üzerinde yer alan her bir dijital kamu hizmet uygulamasını tek bir çatı altında bir araya getiren sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı hizmet uygulamaları ile birlikte SSK ve Bağkur sigortalısının SSK Bağkur sorgulama işlemlerini internet ortamı üzerinde güvenli şekilde gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

Haberin Devamı