Gazete Vatan Logo

SSK Bağ-Kur borç durumunu internet uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri ile internette online SSK Bağkur sorgulama işlemleri yapılabiliyor. SSK Bağkur sorgulama işlemi ile hem Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) yani 4A hem de Bağkur yani 4B sigorta hizmet dökümü internetten alınabiliyor. SSK ve Bağkur mükellefleri internette SSK Bağkur sorgulama işlemlerini 7 gün 24 saat e-Devlet Kapısı aracılığıyla yapabiliyor.

SSK Bağ-Kur borç durumunu internet uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz!

Modern yüzyıl Türkiye’sinde her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojilerinin toplum genelinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor olması dolayısı ile internet hizmetleri son derece popüler bir hale geldi. Bu çerçevede de internet üzerinde yer alan dijital kamu hizmetleri uygulamaları da vatandaşlara kamu işlemlerinde de internetten yararlanabilme şansı veriyor. Özellikle de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) internet hizmetleri ile SSK ve Bağkur mükellefleri pek çok sigortalılık işlemini yapabildiği gibi SSK Bağkur sorgulama işlemini de online olarak gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. İnternet üzerinde yer alan ve Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri tarafından 7 gün 24 saat kullanılabilmekte olunan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte sigorta bilgilerine daha hızlı ve daha kolay şekilde ulaşabilmeleri sağlanıyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

Özellikle de 21.yüzyıl modern yüzyıl dünyasının akıllı mobil cihaz ürünleri sayesinde yaşamının her alanında nerede bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen vatandaşlar internet üzerinde yer alan online hizmet uygulamaları ile birlikte artık çok daha kolay bir şekilde yaşamının her alanındaki işlemini gerçekleştirebilme fırsatını değerlendirebiliyor. Bu kapsamda da internet üzerinde yer alan online SSK Bağkur sorgulama işlem kanallarının yer aldığı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) e-SGK ağı uygulamaları 7 gün 24 saat kesintisiz olarak kullanılabiliyor. Özellikle de Türkiye genelinde özel sektöre çalışanları olan Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve kendi nam ve adına çalışanlar olan Bağkur sigortası mükelleflerinin tüm sigortalılık işlemlerini mesai saatleri içerisinde olduğu gibi diğer zamanlarda da kesintisiz olarak kolay bir şekilde gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmelerini mümkün kılıyor.

Bu çerçevede de internet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları SSK Bağkur sorgulama işleminin de SSK ve Bağkur mükellefleri tarafından mesai saati bekleme durumu olmadan kolaylıkla internet erişiminin söz konusu olduğu her yerden günün her saatinde gerçekleştirilebilmesini mümkün kılıyor. Bu yüzden de internet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) e-SGK ağı uygulamaları vatandaşların SSK Bağkur sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmek için en sık şekilde son dönemlerde tercih etmekte olduğu işlem kanalarının başında kendisine yer bulmasına neden oluyor.

Haberin Devamı

Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükelleflerinin sigortalılıklarına ilişkin olarak merak ettikleri veya ihtiyaç duydukları her türlü bilginin güncel ve ayrıntılı dökümüne ulaşabilme şansına sahip olabileceği SSK Bağkur sorgulama işlemini artık internet üzerinden gerçekleştirebiliyor olması günlük yaşamından da geride kalmamasını sağlıyor. Özellikle de SSK ve Bağkur mükelleflerinin güncel sigortalılık durumu bilgilerini içeren sigorta hizmet dökümü belgesini alabilmek için yapacağı SSK Bağkur sorgulama işlemine yönelik olarak Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ilçe veya merkez teşkilatına başvuruda bulunduğunda uzun saatler sürebilen sıra kuyruğunda beklemek durumunda kalıyor ve yoğun bürokrasi işlemleri ile uğraşmak durumunda oluyordu. Bu durumda yalnızca SSK Bağkur sorgulama işlemi için dahi çok uzun saatler harcanmasına neden oluyordu ki bu durum çalışan SSK’lılar ve Bağkur’lular açısından çok büyük problemler yaratıyordu.

Haberin Devamı