Gazete Vatan Logo

Sri Lanka'da yeni patlama

Sri Lanka'nın başkenti Kolombo'ya 40 km uzaklıkta yer alan Pugoda kentinde patlama meydana geldi. Öte yandan Sri Lanka Merkez Bankası binasında çalışan personele binanın içerisinde kalmaları uyarısında bulunuldu. Banka personelinden edinilen bilgiye göre binanın yakınında bomba olabileceği şüphesiyle uyarının yapıldığı belirtildi. Başkent Kolombo'da havalimanına giden ana yol şüpheli araç sebebiyle trafiğe kapatıldı. Her iki ihbarın da asılsız olduğu bilgisi verildi.

Sri Lanka'da yeni patlama

Sri Lanka'nın başkenti Kolombo'ya 40 km uzaklıkta yer alan Pugoda kentinde patlama meydana geldi. Patlamanın mahkeme binasının arkasındaki boş arazide meydana geldiği ve bir el bombasının patlamış olmasından şüphelenildiği belirtiliyor. Güvenlik kuvvetleri bölgede inceleme yapıyor. Patlama sebebiyle can ya da mal kaybı olup olmadığı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Öte yandan Sri Lanka Merkez Bankası binasında çalışan personele binanın içerisinde kalmaları uyarısında bulunuldu. Banka personelinden edinilen bilgiye göre binanın yakınında bomba olabileceği şüphesiyle uyarının yapıldığı belirtildi. Başkent Kolombo'da havalimanına giden ana yol şüpheli araç sebebiyle trafiğe kapatıldı. Her iki ihbarın da asılsız olduğu bilgisi verildi.

Ülkede Hristiyanlar için kutsal Paskalya ayini sırasında Kochchikade'deki St. Anthony's, Katana'daki St. Sebastian ve Batticaloa'daki Meryem Ana kiliseleri ile başkent Kolombo'daki beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine bombalı saldırılar düzenlenmişti.

Haberin Devamı

Bu saldırıların ardından başkent Kolombo'nun banliyöleri Dehiwala'daki konukevi yakınında ve Dematogo'da da üst geçit yakınında patlamalar olmuştu.