Gazete Vatan Logo

Sporun ve müziğin yıldızları çocuklar için sahneye çıkıyor

Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri güç birliği yapıyor. Türkiye’nin yıldızları çocuklar için aynı sahneyi paylaşıyor...

Sporun ve müziğin yıldızları çocuklar için sahneye çıkıyor

1994 senesinde, 5 çocuğun eğitim hayatını destekleyerek yola çıkan ve 21 senede, 5 milyondan fazla çocuğun hayatına dokunan TOÇEV, daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için bir ilke imza atıyor. 9 Şubat'ta gerçekleşecek olan, “Yıldızların şarkıları, çocukların yarınları” konserinde, Türk sporunun dev isimleriyle sanat dünyasının güçlü sesleri unutulmaz şarkıları seslendirmek için Metin Özülkü stüdyosunda çalışmaya başladı.

MİLLİ SPORCULAR İLK KEZ ÇOCUKLAR İÇİN SAHNE ALACAK

Usta müzik adamı Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğü, Yıldız futbolcu Mehmet Topal ve Serkan Balcı’nın öncülüğünde, 9 Şubat 2016 tarihinde TİM Maslak Show Center’da gerçekleştirilecek özel gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak. O gece sahneye Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Funda Arar, Feridun Düzağaç, Fatih Erkoç, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Nilüfer, Selami Şahin, Sertap Erener, Ümit Besen, Volkan Konak ve Zara çıkarken, dev sanatçılara; Burak Yılmaz (Futbolcu), Çağla Büyükakçay (Tenisçi), Emre Belözoğlu, Eda Erdem Dündar (Milli Voleybolcu), Gökhan Saki (Boksör), Gökhan Töre (Futbolcu), Hidayet Türkoğlu (Türkiye basketbol Fedarasyonu CEO’su), Kerem Tunçeri (Milli Basketbolcu), Kenan Sofuoğlu (Milli Motosikletçi), Mehmet Topal (Futbolcu), Neslihan Demir (Milli Voleybolcu), Nuri Şahin (Futbolcu), Olcan Adın (Futbolcu), Semih Saygıner (Dünya Bilardo Şampiyonu), Serkan Balcı (Futbolcu), Semih Kaya (Futbolcu) ve Volkan Demirel (Futbolcu) gibi sporcular eşlik edecek.

GELİRLE TOÇEV “ÖĞRENİM MERKEZİ” YAPILACAK…

Haberin Devamı

Konserden elde edilecek gelir, TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü ‘Öğrenim Merkezi’nin yapımına katkı sağlayacak. Merkezde; çocuklar için gerçekleştirilen tüm çalışmalar tek çatı altında toplanacak. Bu sayede merkezde yer alacak tiyatro sahnesinde hem TOÇEV Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu hem de konuk çocuk tiyatroları oyunlarını tüm çocuklara sahneleyebilecek. Etüt odalarında çocuklar atölye çalışmaları yaparken, bir yandan da gönüllülerin desteği ile ders çalışma programları uygulanabilecek. Çocukların gelişimine yönelik her türlü detayın düşünüldüğü merkezde; çocuklar kurulan kütüphane ile Türk ve dünya edebiyatının en güzel eserlerine ulaşabilecekler. Çocuklara ve ailelerine uzman psikologlarla terapi imkanı sağlanacak. Müzik atölyesinde ise genel müzik eğitiminin yanı sıra ilgi duydukları enstrümanlar ile çalışabilecekler.

Haberin Devamı