Gazete Vatan Logo
Magazin Spice Girls geri dönüyor!

Spice Girls geri dönüyor!

90'lı yıllara damgasını vuran Spice Girls (Baharat Kızlar) grubu, 50 milyon sterlinlik (270 milyon TL) dev bir anlaşmayla yeniden bir araya geliyor. Spice Girls üyelerinden Victoria Beckham, flaş haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Spice Girls geri dönüyor!

En son 2012’deki Londra Olimpiyatları’nın açılış töreninde bir araya gelen İngiliz pop müzik grubu Spice Girls'ün hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Daha önce birleşme fikrine sıcak bakmadığı iddia edilen Victoria Beckham, efsane grubun geri dönüş haberini açıkladı.

43 yaşındaki modacı, Geri Horner (45), Mel C (44), Mel B (42), Emma Bunton (42) ve kendisinin birlikte çekilmiş fotoğrafını instagram hesabından paylaşıp “Kızlarımı seviyorum. Öpücükler yolluyorum. Heyacanlıyım” notunu düştü.

Spice Girls’ün, birleşme karşılığında 50 milyon sterlin (yaklaşık 270 milyon TL) değerinde bir anlaşma yaptıkları iddia edildi. Her grup üyesinin, bu kapsamda 10 milyon pound (yaklaşık 53 milyon Türk TL) kazanacağı belirtildi.

Öte yandan grubun birleşmesi birlikte sahneye çıkacakları anlamına gelmiyor. Konuyla ilgili olarak İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, Beckham’ın şarkı söylemek istemediğini ifade ederek, "Çin’de bir televizyon programı yapılması gündemde. Öte yandan sponsorluk anlaşmaları ve en iyi şarkılarından oluşan bir toplama albümün piyasaya sürülmesi söz konusu" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı