Gazete Vatan Logo

Speed Slicer ile yiyecekleri süper hızlı dilimleyin

Speed Slicer Süper Hızlı Dilimleyici mutfakta en büyük yardımcınız olacak!

Sandviç, çorba, salata ve pizza hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Speed Slicer ile malzeme kesme ve doğrama işiniz hem çok hızlı hem de çok kolay olacak.

Her türlü sebze ve meyveyi, veya şarküteri ürünlerini isteğinize göre incecik veya jülyen şeritler olarak doğrayabilir; arta kalan zamanınızda arkanıza yaslanıp dinlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Speed Slicer’ın V şeklindeki kesin bıçağı ile her türlü sebze ve meyveyi kusursuz bir şekilde kesip doğrayabilirsiniz. En yumuşak peynir türlerinde bile mükemmel sonuç alabilirsiniz! Speed Slicer sizin için arzu ettiğiniz genişlikte parçalar oluşturabilir. 6 mm’lik ince dilimler bile çıkarabilirsiniz.

İşte mutfaktaki mucize yardımcınızın detayları!

Özel bıçağı sayesinde dilimlerinizin hepsi aynı boyutta olacak! Kendi özel saklama kutusu sayesinde hiçbir yeri kirletmeden yiyeceklerinizi doğrayabilir; hemen kullanmayacağınız malzemeleri bu kapla birlikte dolapta muhafaza edebilirsiniz. Elle tutularak doğranması zor olan küçük boyutlu yiyecekleri güvenli tutacağı sayesinde birkaç hareketle dilimler haline getirebileceksiniz.

Haberin Devamı

Speed Slicer Size Ne Yarar Sağlar?

• Her türlü meyve, sebze ve şarküteri ürününü mükemmel şekilde doğrar

• Keskin bıçakları sayesinde işinizi hızla bitirirsiniz

• Sandviç ve salatalarınız için gereken dilimleri hazırlarsınız

• Ayakları kaymaz

• Özel saklama kabı sayesinde etrafı kirletmeden yiyeceklerinizi doğrarsınız • Kullanımı pratik olup ve temizlenmesi de kolay ve güvenlidir

• Mutfağınızda yer kaplamaz

Nasıl Çalışır?

Speed Slicer’ın tabanındaki ayar düğmesi sayesinde dilimlerinizin hangi incelikte olacağını ayarlayın. İhtiyacınıza göre jülyen bıçakları açık pozisyona getirin. Yiyeceği yerleştirdikten sonra kolu tüm oklar kesme yönünü gösterecek şekilde döndürün. Kolu aşağı-yukarı hareket ettirirken aynı anda yiyeceği de aşağı doğru bastırın.

Orijinal Speed Slicer Süper Hızlı Dilimleyici ürününü TopShop.com.tr’den satın almak için tıklayınız.