Gazete Vatan Logo
Magazin Söz'ün 'Çolak'ı Serhat Kılıç: Yüzüme tükürün...

Söz'ün 'Çolak'ı Serhat Kılıç: Yüzüme tükürün...

'Söz' dizisinin 'ÇolakSerhat Kılıç, geçmişte söylediği bir söz yüzünden pişman olduğunu açıkladı.

Söz'ün 'Çolak'ı Serhat Kılıç: Yüzüme tükürün...

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Söz’ dizisinde canlandırdığı ‘Çolak’ karakteriyle izleyicilerinin büyük beğenisini toplayan ünlü oyuncu Serhat Kılıç oldu.

"ANKARA'DA KONSERVATUAR AÇTIM"

Ankara’da konservatuar açtığını söyleyen Serhat Kılıç, "Ankara’da konservatuar açtım. İngiltere’de bir okulla anlaştık ve oradaki diplomayla buradaki diploma aynı geçerliliğe sahip” dedi.

"RAHAT OYUN OYNAYAMIYORDUM"

Özel tiyatrolarda büyük oyunlar yapılamadığı için sahnede rahat performans sergileyeceği oyunlar oynayamadığını belirten ünlü oyuncu, "Özel tiyatrolarda büyük oyunlar yapılamıyor. Ben rahat oynayabileceğim sahnede performans sergileyeceğim bir müzikal istiyordum ama yapamadık. Bizde hem sahne hem konservatuar açtık” ifadelerini kullandı.

"ÖZEL HAYATIM YOK"

Hayatının tümü yeni açtığı konservatuarda ve ‘Söz’ dizisinin çekimlerinde geçtiğini ve özel hayatı olmadığını dile getiren Serhat Kılıç, "Konservatuarı açtıktan sonra ve dizi çekimlerinden dolayı hemen hemen hiç boş günüm yok. Ayrıca özel hayatım yok. Hem de böyle olduğu için hayatımda birisi de yok doğal olarak" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"VERDİĞİM SÖZLERDEN DOLAYI ALBÜM ÇIKARTAMIYORUM"

Albüm çıkartmayı çok istediğini belirten başarılı oyuncu, "Albüm çıkartmayı çok istiyorum ama birkaç röportajımda 'Hülya Avşar değilim, albüm çıkartırsam yüzüme tükürün' dedim. Şimdi utandığımdan ve söylediklerimden dolayı albüm çıkartamıyorum" dedi.