Gazete Vatan Logo

Söz dizisinin son bölümünde neler oldu? Söz 28. bölüm fragmanı...

Söz dizisinin son bölümünde neler olduğu merak ediliyor. Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Söz'de Yavuz nasıl bir karar verdi? Yeni fragman yayınlandı mı? Peki Söz dizisinin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisinin son bölümünde neler oldu? Söz 28. bölüm fragmanı...

Söz dizisi 27. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu sahneleriyle ilgi odağı olan Söz'de Yavuz hangi gerçekle yüzleşti? Star TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Söz'ün 28. yeni bölüm fragmano henüz yayınlanmadı.

SÖZ DİZİSİ 27. SON BÖLÜM İZLE

SÖZ 27. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorundadır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alacaktır.

Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yapmaktadır.

Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.