Gazete Vatan Logo

Söz dizisinin 48. yeni bölümünde Ataşe Agah’ı öldürmek için hamle yapıyor!

Söz dizisinin 48. yeni bölüm fragmanı izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Bu akşam Star TV'de yayınlanacak olan Söz'de Ataşe Agah’ı öldürmek için nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu. İşte Söz yeni bölümden sahneler...

Söz dizisinin 48. yeni bölümünde Ataşe Agah’ı öldürmek için hamle yapıyor!

Söz dizisinde bu hafta yine heyecan dolu olaylar yaşanacak. Star TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Söz'de Yavuz ölümüne bir savaşa giriyor. İşte yeni fragmandan sahneler ve olayların özeti...

SÖZ 45. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Derman’ın kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz, ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem de canı pahasına Yavuz’u kurtarmaya kararlıdır.

Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başlamıştır. Medusa ve terörle olan bağlantıları ortaya çıkmak üzeredir. Yapacakları eylemleri hızlandırma kararı alırlar. Büyük bir terör eylemi için tetiğe basılmıştır. Hedefledikleri, tüm ülkede kaosa yol açacak büyüklükte bir eylemler zinciridir. Bu eylemlerin başrol ismi ise Derman’dır.

Agah, Ebu Zübeyir’den ilk adım olarak İstanbul’da yapılacak bir patlamanın bilgisini almıştır ama bunu ulaştırmak için hapishaneden sağ kurtarılması gerekmektedir. Ataşe ise Agah’ı öldürmek için hamlesini çoktan yapmıştır.

Yavuz ve Tim, Agah’ı kurtarmak için yola çıkar. Ama Ataşe’nin Tim’e hazırladığı sürpriz iki tarafı da elindeki tüm kozları oynamaya mecbur bırakacaktır.

Haberin Devamı