Gazete Vatan Logo

Söz dizisinin 25. yeni bölümünde Yavuz gerçekleri öğreniyor!

Söz dizisinin 25. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Her hafta farklı gelişmelerle izleyici karşısına çıkan fenomen dizi Söz'de Yavuz, annesinin ölümüyle ilgili gerçeği öğreniyor. İşte Söz'de yaşanacaklar...

Söz dizisinin 25. yeni bölümünde Yavuz gerçekleri öğreniyor!

Söz dizisi her Pazartesi Star TV'de yayınlanıyor. İlgiyle izlenen dizi Söz'de Yavuz'un annesiyle ilgili gerçeği öğrenmesi olayları nasıl etkileyecek? Tİm'i yine zorlu bir mücadele bekliyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Söz, bu akşam...

SÖZ 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve müttefiklerimiz için ciddi bir tehdidin sinyallerini vermektedir.

Karabatak’ın ulaştırdığı istihbarat ile birlikte yola çıkan Tim, beklemediği bir yerde bulur kendini. Operasyonu tamamlamak için içlerinden biri kendini feda etmek zorundadır. Hepsi tereddüt etmeden kendini öne atsa da sadece biri bu zorlu görevi üstlenecektir.

Yavuz, annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından büyük bir yıkıma uğrayacaktır. Bu sırla ilgili bir cevap bulmak için Olcay ve Agâh’ın yanına gittiğinde ise büyük bir kriz onu beklemektedir.