Gazete Vatan Logo

Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Söz yeni sezon fragmanı

Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Star TV ekranından yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Söz yeni sezon fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aaral gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Söz dizisi ne zaman başlayacak?

Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Söz yeni sezon fragmanı

Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisi 17 Eylül Pazartesi akşamı 2. sezonu ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

SÖZ DİZİSİ YENİ SEZON YAYIN TARİHİ

Söz dizisi yeni sezon fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları izleyenleri ile buluşan Söz dizisi 51. yeni bölümü ile 17 Eylül Pazartesi akşamı başlıyor.

SÖZ DİZİSİ 2. SEZON İLK FRAGMANI

Ünlü Oyuncu Deniz Baysal ‘SÖZ’der.

Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği 'SÖZ'ün oyuncu kadrosuna, yeni sezonda sürpriz bir isim dahil oldu.
Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ‘SÖZ’de, ünlü oyuncu Deniz Baysal seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’de, Deniz Baysal sürpriz bir karaktere hayat verecek.
Korkusuz ve Başarılı Savcı Derya
Son dönemde bir çok başarılı proje ile izleyiciyle buluşan Deniz Baysal 'SÖZ'de başarılı ve korkusuz genç Cumhuriyet Savcısı Derya karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Baysal’ın hayat vereceği Savcı Derya, üniversiteyi dereceyle bitirdikten sonra, yurtdışındaki masterını yarıda bırakıp savcı olmak için ülkesine dönmüştür. Doğu bölgelerinde görev yapmak için başvurmuş ve terör örgütleriyle girişilen mücadelelerde gösterdiği başarı kariyerinde hızla yükselmesini sağlamıştır. Genç yaşına rağmen, mesleğinin verdiği ağırlıkla, sert, kararlı ama özel hayatında bir o kadar da içtendir. Tecrübesi çok olmasa da suçlu ve masumu bir bakışla ayırt edecek yeteneğe sahiptir. Ülkenin içinde bulunduğu durum ve terör örgütlerinin yürüttüğü hain planlar onu sadece savcı olarak değil, terör mağduru bir vatandaş olarak da sınayacaktır.
Sarp Akkaya 'Söz'de!
Yeni sezonda oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri ağırlamaya devam eden ‘SÖZ’de başarılı oyuncu Sarp Akkaya seyirciyle buluşuyor. Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle yeni sezona da damgasını vuracak olan ‘SÖZ’de, Sarp Akkaya çok önemli ve sıra dışı bir karaktere hayat verecek.
Kasap 'Dragan'
Başarılı oyuncu Sarp Akkaya’nın hayat vereceği Dragan Ratkoviç, doksanlı yıllarda bir ülkedeki iç savaş sırasında birçok Müslüman’ın katledildiği eylemlerin baş sorumlusudur. Yurt dışında yabancı devletler tarafından eğitilip, yine onlara hizmet etmesi için yetiştirilmiştir. Kadın çocuk yaşlı demeden karşısına çıkan her insanı kesip biçmiş, kurşuna dizdirmiş azılı bir katildir. ‘Kasap’ lakabı da buradan gelmektedir. Dragan ülke güvenliğini tehdit edecek hain bir plan için Türkiye’dedir.

Haberin Devamı

SÖZ DİZİSİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Yavuz, hiç beklemediği bir anda Derman’ın karşısına çıkar

Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür.

Haberin Devamı

Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak.

Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.