Gazete Vatan Logo

Söz 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Söz dizisinde Biyolojik silah bulunan aracı önlemek için araca çok sert bir şekilde çarpan Yavuz, yeni bölümde Çolak’ın adamları tarafından kaçırılıyor ve rehin düşüyor. Türlü işkenceler gören Yavuz artık ölümü kabulleniyor. Ama bu ölümün nasıl olması gerektiğine de kendisi karar veriyor. Yavuz gerçekten de Söz dizisinin yeni bölümde ölecek mi?

Söz 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Söz dizisinin son yayınlanan bölümünde Yavuz, içinde biyolojik bomba olan aracı durdurmak için kendi canını ortaya koyup o araca çok sert bir şekilde çarpmıştı. Ancak arkadaşları olay yerine gittiğinde Yavuz orada olmuyor. Çünkü Yavuz, Çolak’ın adamları tarafından kaçırılıyor ve Çolak’ın eline düşüyor. Çolak, Yavuz’a büyük işkenceler yapmaya başlıyor. Diğer taraftan Eylem de vuruluyor. Peki, Eylem için yolun sonu mu geldi? Eylem ölecek mi?

SÖZ DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Çolak ise Yavuz’u öldürmeye kararlı. Yavuz yerinin neresi olduğunu arkadaşlarına söylüyor ve kendisini Çolak’ın öldürmesini değil de tüm orayı timin patlatmasını istiyor. Böylece çok daha şerefli bir şekilde öleceğini söylüyor. Peki, tim bu zor kararı nasıl verecek? Yavuz bu çok tehlikeli durumdan nasıl kurtulacak? Söz dizisi 9. Bölümü ile 29 Mayıs Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

SÖZ DİZİSİNİN 8. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Söz dizisinin son yayınlanan bölümünde Yavuz, Çolak’ın hazırlatmış olduğu bombayı durdurabilmek için hiç düşünmeden hayatını feda etmeye karar vermişti ve bunun için herkesi şok edecek bir hamle yapmıştı.

Haberin Devamı

Son yayınlanan bölümde Çolak, Karabayır taraflarında sonuçlarının çok ama çok kötü olacağı bir biyolojik bomba patlatmak istiyordu ve bunun için hemen harekete geçmişti. İlk hedefinde de Aydan vardı ve tüpleri ele geçirmek istiyordu. Öte yandan Bahar ile Yavuz ise davet sırasında yaşananlar yüzünden bir hayli gerilmişti.

Diğer taraftan Hafız, eli kolu bağlı bir biçimde hastanede yatıyordu ve bu durum onu fazlasıyla bunaltmaya başlamıştı. Bir şekilde o da time yardımcı olmak istiyordu. Üstelik Hafız’ın bu isteğinin gerçekleşmesi aradığı fırsat da ta ayağına kadar gelmişti. Aynı zamanda davette bulunan tetikçi ile Eylem’in arasındaki ilişki de araştırılmaya başlanmıştı. Çünkü tetikçi de çok ama çok büyük bir sır vardı.

Söz dizisinin 8. Bölümünün en büyük olayı ise hiç kuşku yok ki Yavuz’un bombayı durdurmak için hiç düşünmeden hayatını tehlikeye atmasıydı. Çolak nihayet bir şekilde biyolojik bombayı yaptırmıştı ve biyolojik bomba patlayacağı yere doğru hızla harekete geçmişti. Aynı şekilde Yavuz da bu bilgiyi aldığı gibi o aracın peşinden gitmeye başlamıştı. Bir şekilde bomba patlatılmadan ona yetişmesi ve onu bir şekilde durdurması gerekiyordu. Bunun için de gerekirse canını verecekti. Yavuz tam zamanında yetişmişti ve biyolojik bombanın bulunduğu araca çok sert bir şekilde arabasıyla vurmuştu. Biyolojik bomba tehdidi engellenmişti ancak bundan sonra Yavuz’a ne olacaktı?

Haberin Devamı