Gazete Vatan Logo

Söz 41. yeni bölümde Ali Haydar son yolculuğuna uğurlanıyor!

Söz 41. yeni bölümüyle bu akşam izleyicileri ekrana kilitleyecek. İlgiyle izlenen Söz dizisinde bu akşam Hafız'a veda ediliyor. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Tim, ne yapacak? İşte Söz dizisinin yeni bölümünden gelişmeler...

Söz 41. yeni bölümde Ali Haydar son yolculuğuna uğurlanıyor!

Söz dizisinin 2 ayrı yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Heyecan dolu olayların yaşandığı Söz dizisinde Hafız'ın vedası yürekleri burktu. Göz yaşlarının sel olacağı dizinin bu akşamki fragmanları ve özeti haberimizde yer alıyor.

SÖZ 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ali Haydar’ın kanı yerde kalmayacak...

Taburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası artık bir an olsun silinmeyecektir.

Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormak… Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini tespit etmek için çok riskli bir göreve çıkarken Karabayır’da her şeye rağmen hayat devam etmektedir.

Sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek isteyen Türk Kızılayı’yla birlikte Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da yola çıkar. Bu durumdan haberdar olan ataşe, Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir. Derman hain bir planla konvoya saldırır ve herkesin hayatı tehlike altındadır.

Haberin Devamı

Konvoy yola çıktığı sırada Hafız’ın katillerinin peşinde olan Yavuz ve Tim saldırı haberini aldığında her şey için çok geçtir.