Gazete Vatan Logo

Söz 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV ekranlarına bomba gibi düşen ekranların yeni dizisi Söz dizisinin 2. bölümünün ardından 3. Bölüm fragmanı da izleyiciler ile buluştu. Herkesin yeni başlamış olsa da büyük bir heyecan ve ilgiyle izlediği Söz dizisinin yeni bölümü ve 3. bölüm fragmanı ile ilgili önemli detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söz 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisi hem ilgi çekici konusu hem de oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Söz dizisinin oyuncu kadrosunda son yıllarda dizilerdeki performansı ile oldukça beğenilen Tolga Sarıtaş’ın yanı sıra Serhat Mustafa Kılıç, Nihat Altınkaya, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Nil Günal, Melissa Yıldırımer, İlayda Ildır ve Ece Okay gibi önemli ve sevilen isimler yer alıyor.

SÖZ DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Söz dizisinin yayınlanan ilk iki bölümünün ardından büyük bir hayran kitlesi elde etmesiyle dizinin takipçileri merakla 3. Bölümü beklemeye başladı. Söz dizisinin 3. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Erdem Yarbay düşmüş olan helikopterin içinde sağ kurtuluyor. Bunun üzerine Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden giderek bir mağaranın içine sığınıyor. Ancak onları sığınmış oldukları mağaranın içerisinde çok daha büyük bir sürpriz bekliyor. Öte yandan köyde de bir düğün yapılması için hazırlıklar başlıyor. Fakat Yavuz, bu yapılacak olan düğünün hiç de göründüğü kadar masum olmadığını düşünüyor. Dizinin yeni bölümünde Yavuz’un bu şüphelerinin haklı çıkıp çıkmayacağı tam bir merak konusu. Acaba düğün ile ilgili kötü planlar neler?

Haberin Devamı

Söz dizisi yeni bölümü olan çok heyecanlı 3. bölümü ile 17 Nisan Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak.

Söz Dizisinin 2. Bölümünde Neler Olmuştu?

Söz dizisi henüz ilk iki bölümü ile Star Tv ekranlarına geldi. Bu iki bölüm bile dizinin bir anda çok büyük bir ses getirmesine ve ciddi bir hayran kitlesi yakalamasına yetti. Söz dizisinin en son yayınlanmış bölümü olan 2. Bölümünde ekip terör örgütü lideri olan Çolak ile bir uluslararası silah tüccarının füzeler ile alakalı bir ticaret yapacağı bilgisine ulaşmıştı. Çünkü terör örgütü lideri Çolak, çok ciddi bir eylem hazırlığının içerisindeydi. Ancak buna karşılık Yavuz’un önderlik ettiği yeni kurulmuş olan özel tüm, bu eylemi önlemek için çoktan mücadeleye başlamıştı.

Haberin Devamı

Bir diğer yandan Doktor Bahar ise köyü gözlemliyordu. Özellikle Doktor Bahar, köy halkının ne kadar zor şartlar altında yaşadığını ve neler ile karşı karşıya kaldığını iyice görme fırsatı yakalamıştı. Tüm bunların yanı sıra Yavuz’un komutasında özel tim ile bir operasyon düzenlenmişti. Fakat bu operasyonun sonunda herkesi çok büyük bir sürpriz bekliyordu.