Gazete Vatan Logo

Soyunma kabininde gizli kameralı poşet

İzmir’de siyah bir poşet içine sakladığı dijital kamera ile giyim mağazasının kabininde elbise deneyen kadınların görüntülerini çeken genç yakalandı.

Soyunma kabininde gizli kameralı poşet

İzmir Alsancak'taki Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki bir kadın giyim mağazasının sahipleri, önceki gün bir gencin uzun süredir içeride dolaştığını fark etti. Elinde siyah bir poşet bulunan gencin hareketlerinden şüphelenen mağaza sahipleri, "155 Polis İmdat" hattını arayarak durumu bildirdi.

Sabah gazetesinden Fatih Şendil'in haberine göre, alınan ihbar üzerine hemen harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri, mağazaya giderek gence kimlik kontrolü ve üst araması yapınca gerçek ortaya çıktı.

22 yaşındaki B.K. olduğu belirlenen gencin elindeki poşeti inceleyen polisler, içerisine 8 GB'lik flaş belleğe bağlı küçük bir gizli kamera yerleştirdiğini ve çekim yapmak için de poşetin köşesini deldiğini gördü. Güven Timleri tarafından gözaltına alınan ve Bozyaka Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen B.K.'nin kurduğu düzenekte çok sayıda kadının kabinlerde kıyafet denerken çekilmiş yarı çıplak ve çıplak görüntüleri ele geçirildi.

Üniversite mezunu ve işsiz olduğu öğrenilen zanlı, Ahlak Büro Amirliği'nde ifadesi alındıktan sonra, hakkında "Özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan işlem yapılarak, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı