Gazete Vatan Logo

Soyunma kabininde gizli kamera paniği

Soyunma kabininde gizli kamera paniği

Genç kızın kabinde çığlık atmasıyla, o esnada mağazada müşteri gibi bulunan bankacı Özgür S. kaçmaya başladı.

Üniversite öğrencisi T.A. (25), alışveriş yapmak için İstanbul Bakırköy’deki bir alışveriş merkezine gitti. Buradaki bir mağazada bazı kıyafetleri denemek isteyen genç kız, prova kabininde soyunmaya başladığı sırada perdenin alt kısmına yerleştirilmiş ve içinde gizli kamera olan çantayı fark etti. Genç kızın kabinde çığlık atmasıyla, o esnada mağazada müşteri gibi bulunan bankacı Özgür S. kaçmaya başladı.

GERİ DÖNÜP İTİRAF ETTİ

Hızla uzaklaşarak güvenlik görevlilerinden kurtulan Özgür S., daha sonra mağazaya dönerek “kamerayı kendisinin yerleştirdiğini, pişman olduğunu” söyledi. Olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınan ve ifadesinde “Heyecan olsun diye yaptım” diyen Özgür S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

‘HAFIZA KARTINI PARÇALADIM’

T.A. ise savcılıktaki ifadesinde “Kamerayı sinirle yere atıp kırdım. İçerisindeki hafıza kartını da çıkarıp parçaladım” dedi. Savcılık, evli olan Özgür S. hakkında ‘özel hayatın gizliliğini ihlal etmek’ suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. (Gökay Uslanmaz/Habertürk)

Haberin Devamı