Gazete Vatan Logo

Bakan Soylu: PKK Akdeniz ve Ege'ye sızıyor!

Muğla Köyceğiz'de çıkan çatışmanın ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütünün Suriye'nin Akdeniz kıyısındaki Lazkiye kentinden Ege ve Akdeniz'e sızdığını açıkladı.

Bakan Soylu: PKK Akdeniz ve Ege'ye sızıyor!

Dünden bu yalan Muğla Seydikemer ve Köyceğiz'de öldürülen teröristlerle ilgili açıklama yapan Süleyman Soylu terör örgütünün Suriye'nin Akdeniz kıyısındaki Lazkiye kentinden Ege ve Akdeniz'e sızdığını açıkladı.

Ayrıca Köyceğiz'de çıkan çatışmanın ardından yetkililer, bu iki terörist grubunun birbirinden bağımsız hareket ettiğinin belirlendiği bilgisini verdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Köyceğiz'deki çatışmayla ilgili olarak "Terör örgütü, son yöntem olarak Irak'ın kuzeyinden, İran'dan ve Afrin'den sızmalardan sonra başka bir yöntem arayışına girdi. Arayışı şu; Lazkiye üzerinden, deniz üzerinden, Muğla, Köyceğiz, Fethiye, İzmir civarına sızma konusunda terör örgütü liderleri talimat verdiler. Açık denizlere bir gemiyle gelip, oradan filikalarla, kayıklarla, botlarla sahile gelmek konusunda..." dedi.