Gazete Vatan Logo

Soyguncu maskeli beşler yakalandı

İstanbul’da pompalı tüfek, bıçak ile ‘V For Vendetta’ filminde kullanılan maskelerin benzerlerini takarak market ve sigara taşıma aracı gaspı yapan aralarında bir de kadının bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Soyguncu maskeli beşler yakalandı

İstanbul’da pompalı tüfek, bıçak ile ‘V For Vendetta’ filminde kullanılan maskelerin benzerlerini takarak market ve sigara taşıma aracı gaspı yapan aralarında bir de kadının bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte gasp ettikleri 2 bin 460 adet sigara ile olaylarda kullandıkları pompalı tüfek ve kar maskeleri ele geçirildi. Şüphelilerin gerçekleştirdikleri bazı olaylar ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Önce şüphelilerin olaylar sırasında kullandıkları minibüsün plakası tespit edildi. Aracın Cansu S.((27) adına kiralandığı tespit edildi. Aynı gün düzenlenen operasyonda otomobil Büyükçekmece’de seyir halindeyken durduruldu. Aracın içinde bulunan Cansu S. ile Anıl A.(32) gözaltına alındı. Sürdürülen operasyonda olaya karışan Birlan K.(19) ile Hikmet a.(26) ile Yusuf D.(19)’da gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada gasp ettikleri sigaralar ile olaylarda kullandıkları pompalı tüfek ve kar maskeleri ele geçirildi.