Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Soyak Mavişehir Optimus’ta avantajlar 3’lendi

İzmir’in ilk yeşil sitesi LEED GOLD adayı Soyak Mavişehir Optimus’ta, 2+1 ve 3+1 daireler yüzde 1 peşinat, yüzde 10 indirim ve Avantajlı Yeşil Konut Kredisi fırsatlarıyla satışa sunuluyor. Kampanya 10 Nisan’a kadar geçerli.

Soyak Mavişehir Optimus’ta avantajlar 3’lendi

Tamamlandığında İzmir’in ilk yeşil sitesi ve LEED Gold adayı Soyak Mavişehir Optimus’ta, Soyak 10 Nisan’a kadar sürecek çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Bu tarihe kadar Soyak Mavişehir Optimus’tan 2+1 ya da 3+1 ev almak isteyenleri 3 avantaj bekliyor. Birincisi Soyak Mavişehir Optimus’ta peşinatlar sadece taksitler kadar. Yüzde 1 peşinat ayrıcalığıyla 2+1 daire sahibi olmak isteyenler 2 bin 500 TL peşinat ve 2 bin 500 TL taksit; 3+1 daire sahibi olmak isteyenler 3 bin 500 TL peşinat ve 3 bin 500 TL taksit ödüyorlar. Yüzde 10 indirim ve Avantajlı Yeşil Konut Kredisi de cabası. Yüzde 1 KDV taahhüdüyle satışa sunulan Soyak Mavişehir Optimus, Türkiye’nin Avantajlı Yeşil Konut Kredisi kullanarak sahip olunan ilk sitesi unvanını da taşıyor.



Soyak Mavişehir Optimus’tan ev almak isteyenler için, Yapı Kredi tarafından yeşil konut kredisi kullanan tüm tüketiciler adına, çevre koruma ve bu konudaki farkındalığı artırma adına ağaç dikimi de gerçekleştiriliyor. Yeşil site, masraflardan tasarruf ve sunduğu kolay satın alma imkanlarının yanı sıra, binalarda her türlü sistemin enerji tüketiminin takip edilmesinin sağlanabilmesiyle de ev sakinlerinin kendi kontrollerinde bir konfor olanağını sağlamış oluyor. A sınıfı ekonomik ve çevre dostu ankastre beyaz eşya kullanılan Soyak Mavişehir Optimus’ta gelecek planlaması da yapılıyor ve elektrikli araçlar da düşünülüyor.

Toplam 1109 konuttan oluşan İzmir’in ilk yeşil sitesi olan Soyak Mavişehir Optimus’tan ev sahibi olanlar, yaşarken de kazanmaya devam edecekler. Enerji verimli ve çevre dostu tasarıma sahip olan Soyak Mavişehir Optimus’ta, aidatlara da yansıyacak olan bu tasarruf, aynı zamanda konut kredisi geri ödemelerinde de destek sağlıyor.

Soyak Mavişehir Optimus projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Mavişehir’deki Soyak Mavişehir Optimus satış ofisi hafta içi ve hafta sonu, 444 0 795 numaralı Müşteri Hizmetleri de 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Haberin Devamı