Gazete Vatan Logo

Soyak Holding şirketi ‘İhracat Şampiyonu’ oldu

Soyak Holding şirketi  ‘İhracat Şampiyonu’ oldu

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından 2015 yılı ihracat performansları dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği; bünyesinde ihracat faaliyetlerini yürüten yaklaşık 6.000 firma tarafından 2015 yılında gerçekleştirilen 6,3 milyar dolarlık ihracat ile, sektörde Türkiye’nin en fazla ihracat gerçekleştiren İhracatçı Birliği ünvanına sahip.

1981 yılından beri Trakya Döküm tarafından tasarımı ve üretimi gerçekleştirilen sanayi ürünlerinin, tüm dış pazarlarda satış ve pazarlamasını gerçekleştiren ERKU, uluslararası arenadaki başarısını böylece bir kez daha kanıtladı.

Trakya Döküm ürün yelpazesinin ihracatı kapsamında iş ortaklarıyla uzun soluklu ticari ilişkiler kuran ERKU; Almanya, İngiltere, Fransa'nın yanı sıra Avrupa, Güney Amerika, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinin içinde yer aldığı geniş bir coğrafyaya hizmet veriyor.

ERKU aynı zamanda, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından gerçekleştirilen İlk 1000 İhracatçı Araştırması 2014’te de 471’inci sırada yer alıyor.

Haberin Devamı