Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Soyak Evostar’da alırken kazandıran dayalı döşeli kampanya

2.000 TL peşinatla ev sahibi olunur mu? Evet olunur, üstelik dayalı döşeli. Taksitler de 1 yıl sonra başlıyor.

Soyak Evostar’da alırken kazandıran dayalı döşeli kampanya

İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da yer alan Soyak Evostar’da alırken kazandıran bir kampanya başlıyor. 20 Mart’a kadar süren kampanyada tüm daireler %1 peşinatla dayalı döşeli olarak satışa sunuluyor. Üstelik taksitler 1 yıl sonra başlıyor.

Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan Soyak, Halkalı’da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunan Soyak Evostar’da 20 Mart’a kadar süren bir kampanya başlatıyor: Tüm konutlar kampanya dahilinde % 1 peşinatla dayalı döşeli olarak satışa sunuluyor. Üstelik, Soyak Evostar’dan konut sahibi olmak isteyenler, %1 peşinattan 1 yıl sonra 120 ay vadeyle % 0.79 faiz oranıyla ödemeye başlayabilecekler.

%1 KDV taahhüdü de sunan Soyak Evostar, bu kampanyadan konut almak isteyenlere dekorasyon hediye çeki de veriyor. Tutarları 5 bin TL ile 20 bin TL arasında değişen dekorasyon hediye çekleri, ofislerde dileyenlere indirim tutarı olarak sunulacak.



Alırken de otururken de daha az ödeme yapılmasına imkan tanıyan Soyak Evostar’da gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatları, ekstra ısıtma, soğutma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderleri en aza indirildi.

20 Mart’a kadar sürecek bu avantajlı kampanya dahilinde 1000 konutun yer aldığı Soyak Evostar’da stüdyolar 110 bin TL’den satışa sunulurken, 1+1’ler 161 bin TL’ye, 2+1 ler 199 bin 500 TL’ye, 3+1’ler de 331 bin TL’den satılıyor. Ayrıca projede 291 bin TL’den başlayan bahçeli dubleksler de bulunuyor.

Bu büyük fırsattan yararlanmak isteyenleri Soyak Evostar’ın satış ofisinde bir yenilik daha bekliyor: Müşteriler sanal ortamda gezerek, görerek dairelerini alabiliyorlar.

Soyak Evostar projesinden detaylı bilgi almak için tıklayınız. Ayrıca Soyak Müşteri Hizmetlerinin 444 0 795 (SYK) no’lu telefonuna ulaşarak da detaylı bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı