Gazete Vatan Logo

Soyak Evostar'da 85 bin 500 TL'den başlayan fiyatlar

Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak’ın 40 bin m2 alan üzerine kurulu, 1000 konuttan oluşan yeni projesi; Soyak Evostar, ev seçenekleri ile farklı zevk ve beğenilere hitap ediyor.

Soyak Evostar'da 85 bin 500 TL'den başlayan fiyatlar

Projenin Adı: Soyak Evostar

Projenin Şehri/Semti: İstanbul/Halkalı

Arazi Sahibi: Emlak Konut GYO A.Ş.

Mimari Tasarım: TAGO Mimarlık

Toplam Proje Alanı: 40.000 m²

Toplam Konut Sayısı: 1000

Projenin Teslim Tarihi: Eylül 2013

Soyak Evostar hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın!

Projenin Özellikleri:

Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak’ın 40 bin m2 alan üzerine kurulu, 1000 konuttan oluşan yeni projesi; Soyak Evostar, ev seçenekleri ile farklı zevk ve beğenilere hitap ediyor. Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Evostar’da; 85 bin 500 TL’den başlayan stüdyolar, 120 bin 500’den başlayan 1+1’ler, 161 bin 500 TL’den başlayan 2+1’ler, 199 bin 500 TL’den başlayan bahçeli dubleksler ve 274 bin TL den başlayan 3+1’ler bulunuyor.

Sakinlerine ankastre beyaz eşyalı (fırın, ocak, ankastre bulaşık makinesi ve fırın üstü aspiratör) olarak teslim edilecek, ayrıcalıklı tasarıma sahip proje; açık ve kapalı otoparklar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, sosyal tesisler, yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuklara özel oyun odası ile keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.

Haberin Devamı