Gazete Vatan Logo
Magazin Sosyeteyi karıştıran boşanmada gizli hesap şoku!

Sosyeteyi karıştıran boşanmada gizli hesap şoku!

21 yıllık eşi Kemal Gülman’a kendisini genç bir kızla aldattığı gerekçesiyle 200 milyon liralık boşanma davası açan Feryal Gülman, merhum annesi Nihal Sarımuratoğlu adına Kemal Gülman tarafından gizli bir hesap açıldığı ve buradan yurtdışına para yolladığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu.

Sosyeteyi karıştıran boşanmada gizli hesap şoku!

Sosyetenin ünlü ismi Feryal Gülman’la 82 yaşındaki eşi Kemal Gülman’ın boşanma davaları devam ederken şu sıralarda ortaya çıkan gizli bir hesap ikilinin arasını bir kez daha bozacak gibi görünüyor.

Kemal Gülman’ın 2013 yılında hayatta olan kayınvalidesi yani Feryal Gülman’ın annesi Nihal Sarı- muratoğlu adına bir hesap açtırdığı, geçtiğimiz yıl vefat eden Nihal Hanım’ın hesabından yurtdışına milyon lira olduğu iddia edilen rakamlarla para transferi gerçekleştirdiği söyleniyor.

Merhum Nihal Sarımuratoğlu üzerinden yurtdışına para yolladığı konuşulan Kemal Gülman’ın, sahte evrak düzenleyerek Sarımuratoğlu’ndan vekâ- let aldığı iddia edildi.

2013 yılında merhum annesi adına bankada açılan hesabı fark eden Feryal Gülman ve ağabeyi Ahmet Ferit Sarımuratoğlu’nun banka hesabını incelemeye aldıkları, ancak annelerinin vefatından sonra yasal süreci başlatabildikleri öğrenildi.

“Bu işin peşini bırakmayacağım’’ diyen Feryal Gülman, geçtiğimiz hafta mahkemeye başvurarak merhum annelerinin adına açılan hesabın incelenmesini talep etti. (Reşat Balcıoğlu-Habertürk)

Haberin Devamı