Gazete Vatan Logo

Sosyal medyanın yıldızları 7 Aralık'ta belirlenecek

Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri için halk oylaması başladı

Türkiye’de sosyal medyanın yıldızları ve en etkin sosyal medya kampanyaları, Turkcell Superonline ana sponsorluğunda İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 4. Sosyal Medya Ödülleri’nde belirleniyor. 29 kategoride, aralarında müzik, sanat, iş, eğlence dünyasının en tanınmış isimlerinin yer aldığı 145 aday yarışıyor. Oylama sürecinin 3 Aralık 2013 tarihine kadar devam edeceği Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri 6. Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin kapanışında düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.


İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından ilk olarak 2010 yılında düzenlenen ve bu yıl Turkcell Superonline sponsorluğunda gerçekleştirilen Sosyal Medya Ödülleri için geri sayım başladı.

Türkiye’de sosyal medyaya yön veren organizasyonlar arasında yer alan Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri, bireysel ve kurumsal olmak üzere iki ana kategoride düzenleniyor. Bireysel kategoride spor, medya, müzik, edebiyat dünyasında sosyal medyayı en iyi kullanan isimler belirlenirken, kurumsal kategoride televizyon kanalları, televizyon programları, haber ve spor web siteleri, gazeteler ve markaların sosyal medya kullanımlarına ilişkin değerlendirmelere yer veriliyor. Ayrıca en etkili sosyal medya kampanyaları, viral reklamlar ve mobil uygulamalar da yarışma kapsamında belirleniyor.

Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri için 29 kategoride toplam 145 aday arasında en iyiler halk oylaması sonucunda ortaya çıkacak. 3 Aralık 2013 tarihine kadar sürece oylamada kazananların belirlenmesine katkıda bulunmak isteyenlerin www.sosyalmedyaodulleri.com adresini ziyaret etmeleri yeterli. Geçen yıl 25 bin kişinin katılımıyla toplam 300 bin oy kullanılan yarışmanın kazananları arasında Demet Akalın, Ahmet Kural, Suat Kılıç, Ahmet Hakan gibi isimler yer alıyor.

Sosyal medyanın yıldızlarının belirleneceği ödüller, 7 Aralık 2013 tarihinde 6. Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin kapanış akşamında İTÜ Maslak Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Açılış konuşmasını Turkcell Superonline Pazarlama Direktörü Nevra Duru’nun gerçekleştireceği ödül gecesinde sanat, spor, medya ve iş dünyasından ünlü isimler yer alacak.

Ayrıntılı bilgi için:
www.sosyalmedyaodulleri.com

Haberin Devamı