Gazete Vatan Logo

Sosyal medya fenomeni tutuklandı!

İstanbul'da telefon dolandırıcılığı yapan bir çeteye yönelik operasyonda gözaltına alınan, sosyal medyada şarkıları milyonlarca kez dinlenen 'Seda Tripkolic' olarak tanınan şarkıcı Seda Sular'ın da arasında olduğu 9 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sosyal medya fenomeni tutuklandı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp, banka hesaplarının terör örgütlerinin eline geçtiği, ya da kimliklerinin kuyumcu soygununda kullanıldığını söylemek suretiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul ve Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan Seda Sular’ın da arasında bulunduğu 9 şüpheli, bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.

9 KİŞİ TUTUKLANDI

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca sorguları yapılan 9 şüpheli tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan 9 şüpheli, "Kendisini kamu görevlisi olarak veya banka, sigorta kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtarak dolandırıcılık" suçundan tutuklandı.

SEDA SULAR(TRİPKOLİC) KİMDİR?

24/11/1989 yılında dünyaya gelen Seda Sular Pendik'te doğmuştur. "Gözlerinin Yeşilini Özledim" isimli parça ile iyi bir çıkış yakalayan Seda Tripkolic, uzun süredir müzik piyasasındaki sessizliğini sürdürmekteydi. Bir ara 'Seda Tripkolic öldü mü?' haberleri ile gündeme gelen ve ailesinin kızlarının 10 gündür kayıp olduğunu bildirmeleri ile hayranları uzun süre Sular'dan haber alamamıştı.Ancak öldüğü iddiaları asılsız çıktı.

Resmi Instagram hesabı ile hayranlarıyla sıkça görüşmeye devam eden Seda Tripkolic baba tarafından aslen Diyarbakır Ergani'lidir.

Haberin Devamı