Gazete Vatan Logo
Magazin Şoray'ın anne pişmanlığı

Şoray'ın anne pişmanlığı

Sinema sanatçısı Türkan Şoray hem anne hem evlat olarak pişmanlıklarını anlattı

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, ”Annem hayattayken aradığında, işte ’bugün işim var’ der, aradan bir hafta geçer öyle giderdim. Nasıl beni özler ama ben de işte ’canım ne olacak? iki gün sonra giderim’ derdim. Hayatta olsa her gün ellerini öperdim” dedi.
Şoray, Bursa’da bir alışveriş mağazasının Anneler Günü nedeniyle düzenlediği programda yaptığı konuşmada, bütün annelerin kutsal olduğunu söyledi.
Kendisinin de bir anne olduğunu anımsatan Şoray, ”Bütün annelerin yüreğinden öpüyorum. Son yıllarda babalar da eşlerine çok yardımcı oluyor. Babalar da aslında yarı anne gibi. Onları da kutluyorum” diye konuştu.
Bugünün anneler için özel bir gün olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, şöyle devam etti:
”Ama her gün anneler günü. Annelik Allah’ın bize verdiği bir hediye. Normalde çocuklarımız bize nazlanıyor ama bugünde bizler çocuklarımıza nazlanıyoruz. Bazılarımız yaşarken bir hata yapıyor. Bazılarımız gibi ben de o hatayı yaptım. Annem hayattayken aradığında, işte ’bugün işim var’ der, aradan bir hafta geçer öyle giderdim. Nasıl beni özler ama ben de işte ’canım ne olacak? iki gün sonra giderim’ derdim. Hayatta olsa her gün ellerini öperdim. Uçağa bineceğim zaman arkamdan dudakları, burnu titrer. ’Niye böyle yapar?’ diye düşünürdüm. Yanına gittiğim zaman deliler gibi sarılırdı bana. Yanına daha sık gidebilirdim. Geç gittiğim zaman sesini çıkarmazdı. Anne olduktan sonra o
duyguları anlamaya başladım.”

”Keşke 2-3 çocuğum olsaydı

Ünlü sanatçı insanların bazı şeyleri anne olduktan sonra anladığını aktararak, ”İşte şimdi Yağmur uçağa bindiği zaman dünyam kararıyor. 2 saat aramazsa bozuluyorum. Çok güzel bir şey bu tabi. Annelik karşılıksız, garip, anlatılmaz bir sevgi. Anneler bunu anlıyordur. Keşke benim de 2-3 çocuğum olsaydı. İnsanın bir çocuğu olduğu zaman deliler gibi üstüne düşüyor. Yağmur’a
kardeş olsaydı daha rahat ederdim. Okula başladığı zaman insan 5-6 sene kalkıp çocuğunu kucağına alıp okula gider mi? Anneler böyledir” ifadesini kullandı.
Şoray, programın sonunda hayranlarına imza dağıttı.

Haberin Devamı