Gazete Vatan Logo

Sony Xperia XA2 görüntülendi!

Sony Xperia XA2 modeline ait olduğu iddia edilen ve G3121 kod isimli akıllı telefon, MWC 2017 öncesinde videoda çalışır vaziyette görüntülendi

Sony Xperia XA2 görüntülendi!

Sony Xperia XA2 modeline ait olduğu iddia edilen bir telefonun çalışır vaziyetteki görüntüleri sızdırıldı. Telefonun resmi adı netlik kazanmasa da Sony G3121 adıyla üretilen telefonun MWC 2017 etkinliğinde duyurulması bekleniyor.

Sony Xperia XA2 özellikleri

Sony Xperia XA2 ismiyle duyurulması beklenen telefonda, MediaTek Helio P20 işlemcisi yer alıyor.

5.2 inç boyutlu telefonun ekran çözünürlüğü ise 1920 x 1080 seviyesinde. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı yer alıyor. Küçük ekranlı modelde ise 5 inç boyutlu HD ekran, 3 GB RAM ve 32 GB hafıza gibi seçenekler yer alıyor.

Telefonun arka kısmında 23 Megapiksel ve ön tarafında ise 16 Megapiksel çözünürlüklü kameraya yer verilmiş. Sızdırılan videoda yer alan telefonun tasarımı ise Sony'nin Xperia serisindeki gelenseksel çizgilerini sürdüreceğini işaret ediyor. Geçen yıl tanıtılan Xperia XA modelinin de bu çizgilere benzer bir tasarımda olduğunu hatırlayabiliriz.
Bu özelliklere baktığımızda kısa bir süre önce yayınlamış olduğumuz Sony G3221 kod isimli modeli akıllara getiriyor. Sızan bilgiler arasında iki farklı model olduğunu da varsayarsak sızdırılan videodaki model daha önce haberini yaptığımız telefonla uyuştuğunu söylemek mümkün. İlgili habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı