Gazete Vatan Logo

Sony ses ve görüntü sistemini birleştirdi

Sony Eurasia, tasarım, görüntü ve sesin mükemmel uyumunu sunan yeni televizyonları BRAVIA OLED TV ve diğer yeni 4K HDR TV modellerini tanıttı.

Sony ses ve görüntü  sistemini birleştirdi

Sony Eurasia, tasarım, görüntü ve sesin mükemmel uyumunu sunan yeni televizyonları BRAVIA OLED TV ve diğer yeni 4K HDR TV modellerini tanıttı. Sony BRAVIA OLED TV, diğer modellere göre çok daha geniş bir 4K HDR görüntü zenginliği sunuyor. Televizyondaki Sony X1 Extreme teknolojisi sayesinde üstün OLED resim kalitesi, en gerçekli haliyle sunuluyor. OLED’deki 8 milyonu aşkın kendiliğinden aydınlanan piksel sayesinde A1E serisi, eşi görülmemiş siyahlar, özgün renkler, hiçbir bulanıklığın görülmediği resim ve geniş izleme açısı ile önemli şekilde zenginleştirilmiş bir görsel deneyim sunuyor.

BRAVIA OLED TV’de dünyada ilk kez ses sistemi ile görüntü sistemi birleşiyor. Yepyeni bir deneyim yaşatan Acoustic Surface (Akustik Yüzey) teknolojisi ile çoğu TV hoparlörünün aksine, ses ekranın tamamından geliyor. Sony’nin tanıttığı yeni 4K HDR televizyonlar, daha geniş parlaklık aralığı ve daha yüksek kontrast sunmak üzere tasarlandı. BRAVIA OLED ve Yeni 4K HDR TV serisi, Sony’nin görsel deneyimi daha da zenginleştiren Dolby Laboratories’in HDR formatı Dolby Vision’ı da destekliyor.

Haberin Devamı