Gazete Vatan Logo

Sony’nin çocuk dünyası “SÇocuk” yayına girdi

Televizyon ve eğlence sektörünün öncü kuruluşlarından Sony Pictures Television Networks Turkey, Türkiye’de çocuk kanalı SÇocuk’un yayına başlamasını “Sony’nin Çocuk Dünyası ile hayallerini yakala!” konsepti ile kutladı.

Sony’nin çocuk dünyası “SÇocuk” yayına girdi

Çocuklarla birlikte bir festival havasında geçen lansmana birçok ünlü anne çocuklarıyla birlikte katıldı. 22 Nisan’da Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen etkinlikte, 23 Nisan Çocuk Bayramı ile birlikte SÇocuk’un açılışı da kutlandı. Davete Demet Akalın, Sitare Akdilek, Ceylan Pirinçcioğlu, Begüm Tacir, Didem Kurdoğlu, Aslı Cüreklibatur gibi sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ve çocuklarının katılımıyla gerçekleşti. Çocuk kanalının yayına başlamasını kutlayan çocuklar eğlendirici aktivitelerin yanı sıra, eğlendirirken öğreten atölyeler, sürpriz sihirbazlar, jonglör ve cambazlar eşliğinde dans ederek doyasıya eğlendi.

Efsaneleşmiş çizgi filmler burada

Eğlence dolu programlar ve hikayelerle çocuklar için neşeli bir dünya vaat eden SÇocuk’ta; Maşa ve Koca Ayı, Winx Club, Regal Akademi, Jackie Chan Adventures ve Mojicons gibi en sevilen animasyonların yanı sıra TenTen, Spider-Man, Pembe Panter, Scooby Doo gibi efsaneleşmiş çizgi filmleri de yayınlayacak.