Gazete Vatan Logo

Sony, CES 2016'da neler tanıtacak?

Sony, CES 2016'da düzenleyeceği basın toplantısının gününü ve saatini açıkladı. Japon üretici birçok kategoride yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirecek.

Sony, CES 2016'da neler tanıtacak?

6-9 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenecek CES 2016 (Tüketici Elektronik Fuarı) etkinliğinde birçok şirket yeni nesil teknolojilerle donattığı ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunacak. CES 2016’ya ilişkin planlarını açıklayan ilk üreticilerden biri Sony oldu.

Sony, CES 2016'de neler duyuracak?

Japon üretici yayınladığı görselle fuar esnasında duyuracağı yeni ürünlere de bir göndermede bulunuyor. Sony, 6 Ocak’ta düzenleyeceği basın toplantısında bir ya da birkaç akıllı telefon, sanal gerçeklik gözlüğü, yeni TV’ler, kulaklık ve dijital kamera kategorisine ait ürün tanıtımları gerçekleştirecek. Sony’nin fuarda ayrıca yeni bir akıllı saat duyurması da bekleniyor.

Japon üreticinin akıllı telefon kategorisi için üst seviye modeller duyurması beklenmiyor. Şirketin bunun yerine giriş ve orta seviye modellerini fuara getirmesi bekleniyor.

Sony’nin ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yıl için de CES etkinliğinde tanıtacağı yeni ürünlere ilişkin bir tanıtım videosu yayınlaması muhtemel görünüyor.

ilginizi çekebilir; Samsung Mobile'ın bir numarası değişti

KAYNAK : Teknolojioku.com - Sony, CES 2016'da neler tanıtacak?

Xiaomi Mi 4’ün Windows 10 Mobile sürümü satışa sunuluyor