Gazete Vatan Logo

Sony, Android 6.0 güncellemesini ocak ayında başlayacak

Sony, Android 6.0 güncellemesini ocak ayında başlayacak

Şu sıralar Xperia Z serisi akıllı telefonlar için güvenlik yaması içeren güncellemeler yayınlayan Sony, bir sonraki kapsamlı güncellemesini ocak ayında kullanıcılarla buluşturacak. Şirkete yakın kaynaklara göre Android 6.0 Marshmallow güncellemesi ocak ayında ilk olarak Xperia Z5, Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 Premium için yayınlanacak.

Sony tepe modelleri Xperia Z5 serisinin hemen ardından bu defa diğer üst seviye Xperia cihazlar için güncelleme dağıtımını gerçekleştirecek.

Android 6.0 güncellemesiyle Sony’nin Xperia cihazlarda yer verdiği arayüzün büyük oranda aynı kalacağını söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra performans artışı, güvenlik iyileştirmeleri, sadeleştirilmiş uygulama izinleri ve pil verimliliği güncellemede yer alan önemli detaylar olacak.

Sony; Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Premium, Xperia Z3+, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z2, Xperia M5, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua, Xperia C4, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3 Tablet Compact ve Xperia Z2 Tablet modellerini Android 6.0’a yükseltecek.

Haberin Devamı