Gazete Vatan Logo

Sonbaharda festival coşkusu

Sonbaharda festival coşkusu

Milyon Fest

Bu hafta sonu Kilyos’taki Milyon Beach’te düzenlenecek Milyon Fest, ‘Yüzdeyüz müzik ve eğlence’ sloganı ile müzikseverlerle buluşuyor, gece geç saatlere kadar DJ setlerinin de eşlik edeceği festivalde bugün Athena, Selda Bağcan, Özge Fışkın, Fatma Turgut ve Baba Zula sahne alacak. Pazar günü Mor ve Ötesi, Hayko Cepkin, Kalben ve Yeni Türkü müzikseverlerle buluşacak.

Hayal Kahvesi sezonu açtı
Hayal Kahvesi sezonu bu akşam açıyor, Göksel Aqua Florya Hayal Kahvesi’nde, Yüksek Sadakat de Atakent Hayal Kahvesi’nde sahne alacak.
Kayıkhane’de caz performansı
Caz ve blues sanatçısı Can Gox, bugün saat 22:30’da Moda Kayıkhane’de sahne alıyor.
Sıra dışı ikili
Ümit Besen ve Pamela.., Biri popun diğeri arabeskin ustalarından olan bu sıra dışı ikili birlikte verdikleri konserlerde bütün izleyicilerini çok eğlendiriyor. Ümit Besen ve Pamela’yı hala aynı sahnede izlemediyseniz yolunuzu bu akşam saat 22’de Jolly Joker Ankara’ya düşürebilirsiniz. Ayakta bilet fiyatı 57 TL.
Paralel evrende varoluş
Çağdas sanatın beğenilen isimlerinden Cankat Kalyoncu’nun ‘’Paralel Evrenlerde Varoluş adlı sergisi 2-17 Kasım tarihleri arasında Nişantaşı’nda Corvo Art and Luxury’de sanatseverlerin izlenimine sunuluyor. Üçüncü kişisel sergisini sanatseverlerin izlenimine sunan Kalyoncu, “Paralel Evrenlerde Varoluş” başlığı altındaki tuval üzerine yağlıboya ve kağıt işlerinin yer aldığı çalışmasında
evren, varoluş, gerçeklik ve kimlik kavramlarını irdeliyor ve “Kendimizi neden bu dünyada bulduk?”
sorusunu soruyor.
Kibarlık Budalası sahnede
Başrolünü Haldun Dormen’in oynadığı Moliere’in ölümsüz eseri Kibarlık Budalası bugün saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde seyircisiyle buluşuyor.
Kalp olmak ne ola?
The Circle, Slovenyalı sanatçı Joni Zakonjek’in sergisi “Kalp Olmak Ne Ola?” ile kapılarını aralıyor. Küratörlüğünü Sanja Jurca Avcı’nın gerçekleştirdiği sergi Kumbaracı Yokuşu’ndaki The Circle’da
14 Ekim’e kadar görülebilinir.
Müzede çocuklara sihirli masallar
Rahmi M. Koç Müzesi’nde çocuklar için düzenlenen “Hafta Sonu Eğitim Atölyeleri” kapsamında 5-7 yaş arası çocuklar için düzenlenecek masal atölyesi bugün saat 13’te başlıyor.
Goran Bregovic’ten Balkan esintileri
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu Uluslararası Klarnet Festivali’nin konuğu olarak bir kez daha İstanbul’u ziyaret edecek olan Goran Bregovic, bu akşam saat 21’de yine her şarkısıyla seyircileri coşturacak. Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu sahnesi Balkanlardan esen
tanıdık melodilerle dolup taşacak. Bilet fiyatları 105 ile 185 TL.

Haberin Devamı