Gazete Vatan Logo

Son durumu nasıl?

Gürses'i ziyaret eden Ferdi Tayfur'dan açıklama...

Müslüm Gürses’in durumu iyiye gidiyor

Ferdi Tayfur: ‘Aynı bayrağın altında yaşıyoruz’

Perşembe günü geçirdiği by pass ameliyatı sonrası karaciğer ve böbrek yetmeziği nedeniyle halen yoğun bakımda tedavisi devam eden Müslüm Gürses’in sağlık dutumu iyiyye gidiyor. Gürses’i dün ziyaret edenler arasında eski dostu Ferdi Tayfur da vardı.

Gürses’in sağlık durumu hakkında daha önce telefonla bilgi aldığını dile getiren Ferdi Tayfur, ‘İyi olduğunun haberini aldım çok mutlu oldum. Yarın herhalde daha da düzelecek. Hemşerim, kardeşim aynı zamanda kendisini, sesini, yorumunu çok severim. Maddi manevi ne olursa beni aramalarını söyledim. Allah tez zamanda sağlığına kavuşmasını sağlasın inşallah. Aslında bakarsanız yoğun bakımdaki hastayı ziyaret etmemek lazım. Orası çok hassas bir yer ve hastayı yormamak lazım’ dedi.

Tayfur: ‘Sanatçıların dünyası hep böyle’

Müslüm Gürses’in çok badire atlattığını belirten Ferdi Tayfur, ‘Müslüm yıllar önce trafik kazası geçirdiği zaman öldü diye morga koyuyorlar. Morgda parmaklarını oynatıyor ve ölmediğini fark ediyorlar. Biz Adana’da aynı mahallenin çocukları sayılırız. Aynı toprakların insanıyız, aynı bayrağın altında yaşıyoruz. Neticede her şeyden önce insan, sanatçı arkadaşımız. Çok sık bir araya gelmeyiz ama karşılaştığımız yerde tokalaşıp hatır sorarız. Sanatçıların dünyası hep böyle zaten. Ya cenazelerde ya da hastalarda bir araya geliriz, işin doğrusu bu’ diyerek durumu izah etti.

Gürses’le hiç beraber çalışmadıklarını belirten Tayfur, ‘Aynı sahnede çalışacaktık ama aramız o zaman açıldı. Biri bizi dolandıracaktı gerçekten anladım hemen vazgeçtim’ dedi.

Moralin iyi olacak, üzülmeyeceksin

Tayfur kendi sağlığını soran gazetecilere, ‘Yüzümdeki kısmi felç iyileşmek üzere. Hiç hareket ettiremezken şimdi yavaş yavaş hareket ettirebiliyorum. Bu sonuçta beyinle alakalı bir şey. Moralin iyi olacak, üzülmeyeceksin’ diye konuştu. Tayfur, Ata Demirer ile davasının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Su içebiliyor

Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz, ünlü sanatçının sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini belirt

Haberin Devamı