Gazete Vatan Logo

Son dakika... TSK: Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2018

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 2018 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Aynı zamanda Afrin’in kuzeybatısındaki Şeyh Muhammedli, Dudu, Semalık, Velikli, Kavanda köylerinin tamamı teröristlerden temizlendi. Böylece 5 köyden daha terör örgütü gönderilmiş oldu. Son yaşanan gelişmeye göre 3 köy daha Umranlı, Meydan Ekbez ve Bendirek köyleri teröristlerden temizlendi.

Son dakika... TSK: Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2018

TSK'nın 20 Ocak'ta başlattığı Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda bugün 37. güne girildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 2018 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

5 köy daha teröristlerden temizlendi

TSK ve ÖSO, Afrin’in kuzeybatısındaki Şeyh Muhammedli, Dudu, Semalık, Velikli, Kavanda köylerini teröristlerden temizledi.

TSK ve ÖSO, Afrin’in kuzeybatısındaki Racu beldesinde sabaha karşı başlayan operasyonlarda Şeyh Muhammedli, Dudu, Semalık, Velikli, Kavanda köylerini YPG/PKK-DEAŞ'tan kurtardı.

Toplamda 109 nokta temizlendi

TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, harekatın başından bu yana YPG/PKK-DEAŞ'ın işgalindeki Afrin'de biri belde merkezi, 80'i köy, 6'sı köy altı yerleşim ve 20'si stratejik dağ veya tepe, biri YPG/PKK'ya ait üs olmak üzere 109 noktayı örgütten kurtardı.

3 köy daha terörö örgütünden kurtarıldı

TSK ve ÖSO, Afrin'in Umranlı, Meydan Ekbez ve Bendirek köylerini teröristlerden temizledi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, harekat kapsamında terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik kara ve hava operasyonları devam ediyor.

Haberin Devamı