Gazete Vatan Logo

Son dakika... Trump suskunluğunu bozdu!

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'nın 2016 ABD Başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddiası soruşturması kapsamında 8 iddiadan suçlu bulunan eski kampanya direktörü Paul Manafort ve eski avukatı Michael Cohen hakkında Twitter'dan açıklama yaptı. Manafort'u öven Trump 'Cohen'in aksine o bir 'anlaşma' için hikayeler uydurmadı" dedi.

Son dakika... Trump suskunluğunu bozdu!

Başkanlık koltuğundaki en zor gününü geçiren ABD lideri Donald Trump, suskunluğunu bozarak peş peşe Twitter üzerinden açıklamalar yaptı.

Trump'ın ilişkiye girdiği iki kadına ödeme yaparak seçim kampanyalarının finansmanıyla ilgili yasaları deldiğini itiraf eden eski avukatı Michael Cohen'i hedef alan ABD Başkanı, "İyi bir avukat arayan varsa, Michael Cohen'in kesinlikle tutmamanızı güçlü bir şekilde öneririm" yazdı.

Eski kampanya direktörü Paul Manafort'un sekiz ayrı başlıkta suçlu bulunmasını da değerlendiren Trump, kampanya direktörünün Cohen'den farklı olarak cesurca davrandığını söyledi.

Trump, "Michael Cohen'in suçlu bulunduğu iki başlıkta kampanya finansmanını ihlal eden bir suç yok. Başkan Obama büyük bir kampanya ihlali gerçekleştirdi" dedi.