Gazete Vatan Logo

Son dakika... ŞOK! 'Zevk alıyordum!' Eşleri yanlarındayken kadınlara...

Son dakika haberi: Terör örgütü IŞİD'den kaçan bir kadın, Rakka'da olduğu süre içinde Suriyeli kadınlara ailelerinin önünde işkence yapmaktan nasıl zevk aldığını anlattı. Kan donduran itiraflarda Britanyalı kadınların gruptaki en sadist kadınlar olduğunu belirtti.

Son dakika... ŞOK! 'Zevk alıyordum!' Eşleri yanlarındayken kadınlara...

Hacer ismiyle tanınan IŞİD'li kadın IŞİD karşıtı aktivist grup "Rakka Sessizce Katlediliyor"dan yazar Ahmed İbrahim'e konuştu.

Hacer, Britanyalı kadınların en sadist ve en işkenceciler olduklarını, 'ısırma aleti' olarak bilinen bir aleti işkence için kullandıklarını ve söylendiğine göre çocuk doğurmaktan çok daha fazla acı verdiğini bildirdi.

Hacer, IŞİD'in tamamen kadınlardan oluşan ve Hitler'in Gestapo'suyla karşılaştırılan El Hansa Tugayı'na 2014 yılında katılmış. Rakka’da ‘şeriat polisi’ olarak görev yaptığı sırada, Batılı kadınların daha vahşi işkence yöntemleri kullandığını gördüğünü belirtti.

Londra'dan kaçan kız öğrenciler Shamima Begum ile Amira Abase ve Kadiza Sultana olarak bilinen, sonradan müslüman olan 47 yaşındaki Sally Jones'un katıldığı El Hansa Tugayı'nın bir parçası olan Hacer kan donduran itiraflarına şöyle devam etti;

“Bilirsiniz, Avrupalılar diğerlerinden daha sadist ve vahşi. Örneğin, İngiliz kadın savaşçılar daha vahşi işkence yapmakla övünürlerdi. Um Salama diye bilinen kadın, safkan İngiliz’di ve ‘ısırma aleti' olarak bilinen şeyi kullanıyordu” dedi.

Haberin Devamı

Hacer kendisinin de yaptığı işkencelerinden bahsederken “Suriyeli kadınlara özellikle eşleri ya da babaları oradayken işkence yapmaktan zevk alıyordum” dedi.

Hacer, dünyayı şoke eden Ürdünlü ordu pilotunun işkencesi ve infazına da şahit olduğunu açıkladı.