Gazete Vatan Logo

Son dakika: İstanbul ve İzmir'den peş peşe yangın haberleri...

Bahçelievler Şirinevler'de bulunan Şair Zihni ortaokulu'nda yangın çıktı. Elektrik panosunda çıkan yangın nedeniyle çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Öğrenciler tahliye edildikten sonra yangın kontrol altına alındı. İzmir'in Alsancak semtindeki fast food restoranının baca kısmında, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sırasında restoranda müşteri olmadığı öğrenildi.

Son dakika: İstanbul ve İzmir'den peş peşe yangın haberleri...

İstanbul ve İzmir'den peş peşe yangın haberleri geldi. İstanbul'da ortaokulda elektrik kaynaklı çıkan yangın itfaiyenin müdahalesinden sonra kontrol altına alındı. İzmir'de fast food restoranında çıkan yangın ise söndürüldü.

OKULDA KORKUTAN ANLAR

Bahçelievler'de bir okulun elektrik panosunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince büyümeden kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki Şair Zihni Ortaokulu'nun elektrik panoları, henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı. Durumu gören görevliler, itfaiye ekiplerine haber vererek, öğrenciler de binadan tahliye etti.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek, kontrol altına aldı.

İZMİR'DE DE YANGIN ÇIKTI

Konak ilçesine bağlı Alsancak'ın en işlek yerlerinden Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki fast food restoranının baca kısmında, sabah saatlerinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yoğun dumanı gören çalışanların haber vermesi üzerine, restorana itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler, itfaiye görevlilerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın sırasında restoranda müşteri olmadığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için araştırma başlatıldı.

Haberin Devamı