Gazete Vatan Logo

Son dakika... Rock müziğin efsane ismi hayatını kaybetti!

Rock müziğinin efsane isimlerinden müzisyen Tom Petty'nin hayatını kaybettiği haberleri geldi. Birçok ünlü isim taziye mesajı yayımladı fakat gelen son haberlere göre fazla umut olmasa da Petty'nin hastanede hala yaşam mücadelesi verdiği bildirildi.

Son dakika... Rock müziğin efsane ismi hayatını kaybetti!

Ünlü rock müzik sanatçısı Tom Petty 66 yaşında hayatını kaybetti. Şarkıcı evinden yakınları tarafından kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Amerikalı sanatçı, 66 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Tom Petty & The Heartbreakers'ın menajeri Tony Dimitriades, aile adına yaptığı açıklamada, Tom Petty'nin "zamansız bir şekilde" hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ancak TMZ.com sitesi, kimliğini açıklamadığı kaynaklara dayandırdığı haberinde fazla umut olmasa da Petty'nin hastanede hala yaşam mücadelesi verdiğini bildirdi.

KIZI İSYAN ETTİ

Bu haber üzerine birçok ünlü isim taziye mesajı yayınlandı. Haber siteleri Petty'nin ölümünü son dakika olarak duyurdu. Petty’nin kızı Kimberly çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak babasının henüz ölmediğini söyledi ve son derece sert ifadelerde bu yalan haberleri yayanları kınadı.

1970'lerde "Tom Petty and the Heartbreakers" grubuyla şöhrete kavuşan Petty, "American Girl," "Freefallin" ve "Listen to Her Heart" gibi çok sayıda şarkıya imza atmıştı. Grup 2002’de Rock and Roll Hall of Fame’e kabul edilmişti.

Haberin Devamı

Son 3 konserini kapalı gişe veren sanatçı, müzik hayatının da 40. yılını kutlamıştı. Konser organizasyonlarının ardından sosyal medya hesabından veda gibi mesaj paylaşan Petty, sevenlerine ‘40 yıldır bizi destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Siz olmasaydınız biz olmazdık’ diyerek teşekkür etti.