Gazete Vatan Logo

Son dakika... New York'ta patlama! Yaralılar var

Manhattan'da bir otobüs terminali ile metro arasında bir bölgede patlama meydana geldi. New York polisi olayın terör bağlantılı olduğunu ve amatör bir patlayıcı düzeneğiyle yapıldığını duyurdu. Saldırıyla ilgili 27 yaşındaki Akayed Ullah gözaltına alındı. Patlamada şu an için az sayıda yaralı var.

Son dakika... New York'ta patlama! Yaralılar var

ABD'nin en kalabalık kentlerinden biri olan New York'un Manhattan bölgesinde bir patlama meydana geldi. New York polisinin sosyal medyadan duyurduğu patlamada şu an için az sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

Olayla ilgili biri kişi gözaltına alındı

Patlamanın otobüs terminaliyle metro hattı arasındaki geçitte boru tipi bir bomba nedeniyle yaşandığı belirtiliyor.

New York Polis Departmanı olayın bir terör bağlantılı olduğunu, amatör bir patlayıcı düzeneğiyle gerçekleştirildiğini açıkladı.

Polis gözaltına alınan kişinin kimliğini açıkladı. Zanlı 27 yaşında Akayed Ullah. YAralı olarak yakalanan zanlının üzerinde patlayıcı düzeneği bulundu.

Metro hatları boşaltıldı

New York metrosunun A,C ve E hatları geçici olarak boşaltıldı. Olayla ilgili ABD Başkanı Donald Trump'a bilgi verildiği belirtildi.

New York itfaiyesinden gelen bir açıklamada ise Manhattan'ın merkezinde yer alan bir otobüs terminaline ekiplerin müdahale ettiği ifade edildi.