Gazete Vatan Logo

Son dakika: Lüks yatta cinayet!Sırrı çözüldü...

Beşiktaş Bebek'te yatla denize açılan 2 kişi arasında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Arkadaşını öldüren zanlı yat kıyıya yanaşır yanaşmaz gözaltına alındı. İki kişinin üvey kardeş olduğu ortaya çıktı.

Son dakika: Lüks yatta cinayet!Sırrı çözüldü...

Bebek'te yatla denize açılan 2 üvey kardeş arasında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada küçük kardeş hayatını kaybetti. Zanlı, yat kıyıya yanaşır yanaşmaz gözaltına alındı.

Olay dün saat 11:00 sıralarında yaşandı. Bebek'ten kiraladıkları yat ile denize açılan Yusuf Dörtlemez ve Selçuk Nurdoğan boğaz turu yapıyordu. İki üvey kardeş arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. İtişmeler de başlayınca Nurdoğan üstünde taşıdığı tabancayı çekerek üvey kardeşi Dörtlemez'e ateş etti.

Yusuf D. hayatını kaybederken, olayın ardından Selçuk N. durumu annesine anlattı. Annesi de durumu polise bildirdi. Bu arada olaydan dolayı kaptan kıyıya dönmek isteyince Selçuk N. ile kaptan arasında kavga çıktı. Ekiplerin harekete geçmesinin ardından deniz polisinin de girişimleri sonucu yat Beşiktaş Bebek kıyısına geldi. Selçuk Nurdoğan., kıyıda yatı bekleyen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Yat kaptanı M.C.’de ifadesi alınmak üzere Beşiktaş Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.

Haberin Devamı

Gözaltına alındıktan sonra tabancanın atıldığı yeri deniz polisine göstermesi için tekrar olay yerine getirilen M.C deniz polisi teknesi ile götürülerek tabancanın atıldığı yeri gösterdi. Dalış yapan dalgıç polisler çok derinde olan tabancaya ulaşamadı Olay yeri inceleme ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren incelemelerinin ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken polisin olay sonrası başlattığı soruşturma sürüyor.