Gazete Vatan Logo

Son dakika: İstanbul'da yağmur başladı! İşte çok çarpıcı fotoğraf...

İstanbul'da öğlen saatlerinde etkili olan olumsuz hava koşulları sırasında Yenibosna'da dolu yağdı. Kısa süren dolu yağışı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Hadımköy'de araçlar altgeçitte mahsur kaldı. Sağanak yağış hava ve kara ulaşımını aksattı.

Son dakika: İstanbul'da yağmur başladı! İşte çok çarpıcı fotoğraf...

İstanbul'da önce kara bulutlar görüldü ardından da sağanak yağmur başladı.Yağış nedeniyle bazı ev iş yerlerini su bastı, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Beylikdüzü, Avcılar ve Esenyurt ve Hadımköy'de yağış nedeniyle bazı araçlar su birikintisinde mahsur kaldı. Hadımköy'de alt geçidi su bastı.Araçlardaki sürücüleri ve yolcular itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Su tahliyesi yapan itfaiye ekiplerinin bölgedeki çalışmaları devam ediyor. Silivri'de ise vatandaşlar yağıştan korunmak için duraklara ve bina girişlerine sığındı.

Hava ve kara yolu trafiği aksadı
Sağanak, hava trafiğini de etkiledi. Bazı uçaklar, Atatürk Havalimanı'na kısa süreli gecikmeyle indi. Yağış ve yoğunluk nedeniyle bazı uçaklar havalimanına iniş öncesinde havada tur attı. Yağış dolayısıyla ayrıca Avcılar-Büyükçekmece istikametinde, çift yönlü araç yoğunluğu oluştu.
Yağmura teslim olan İstanbul'da da boğazı çamur kapladı.

Haberin Devamı

İstanbul Boğazı ve çevresini aniden kara bulutlar kapladı. Bulutlar nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü neredeyse görünmez hale geldi. Yağmur özellikle Anadolu yakasındaki bazı ilçelerde etkili olmaya başladı.

ÜSKÜDAR'I SEL BASTI

Üsküdar'da şiddetli yağış nedeniyle yolları sel bastı. Sürücüler göle dönen yolda ilerlemekte güçlük çekti.
Üsküdar Harem sahil yolunda aniden bastıran yağmur sele neden oldu. Şiddetli yağış nedeniyle göle dönen yolda sürücüler zor anlar yaşadı. Yağmur bulutların gökyüzünü kaplamasıyla kararan hava görüş mesafesini de düşürünce sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.


İstanbul Boğazı'nın üstünde şimşekler çaktı. O anlar kameralara böyle yansıdı

Haberin Devamı


İşte Meteoroloji'nin radar görüntüsünde İstanbul üzerindeki yağmur bulutları