Gazete Vatan Logo

Son dakika... İstanbul'da deprem meydana geldi!

Marmara Denizi'nde deprem meydana geldi. AFAD İstanbul'da şiddetli hissedilen depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak belirledi. Vatandaşlar depremin ardından İstanbul'da deprem mi oldu? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Son dakika... İstanbul'da deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 16.38'de Marmara Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinin 18,87 kilometre açığındaki sarsıntının, deniz yüzeyinin yaklaşık 6,83 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlendi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak belirledi. Meydana gelen deprem İstanbul'da çok şiddetli hissedildi. İstanbul'da ev ve işyerlerinde bulunan bazı vatandaşlar, cadde ve sokaklara indi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
İstanbul Valiliği'nden depremle ilgili yapılan açıklamada, "AFAD Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre saat 16.38 Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem İstanbul'da da hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir. İstanbul, Tekirdağ/ Marmaraereğlisi ve hissedilen tüm il ve ilçelerimize geçmiş olsun." denildi.

Haberin Devamı