Gazete Vatan Logo

Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, gönderilen şüpheli paket yüzünden tahliye edildi. Öte yandan ABD'den de yine şüpheli paket haberleri geliyor. Son dakika haberine göre, Florida Eyaleti'nde Senatör Booker'e şüpheli paker yollandı. Ayrıca, New York Polis Departmanı, Manhattan'da bulunan şüpheli bir paketi incelediklerini açıkladı.

Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı binasında şüpheli paket nedeniyle bomba imha uzmanları olay yerine sevk edilirken çalışanlar tahliye edildi.

Bakanlık yetkililerine göre, şüpheli paketin bakanlığa ulaşmasının ardından polise haber verildi.

Bomba imha uzmanlarının yaptığı inceleme sonucu pakette patlayıcı maddeye rastlanmadığı belirtildi.

Bakanlık görevlilerinin polis kordonu ardında endişeli bekleyişleri yaklaşık bir saat sonra sona erdi

ABD'DE YİNE BOMBA PANİĞİ

ABD'de 11. şüpheli paket Florida Eyaleti'nde Senatör Booker'e yollandı.
ABD'nin Florida eyaletinde Demokrat Senatör Cory Booker adına gönderilmiş şüpheli bir paket tespit edildi. FBI da şüpheli paketin Senatör Booker'a gönderildiğini doğruladı. Booker'a gönderilen şüpheli paketin, geçtiğimiz günlerde ABD'li siyasetçi ve iş insanlarına gönderilen paketlerle benzer özellikler taşıdığı belirtildi.
Öte yandan New York Polis Departmanı, Manhattan'da bulunan şüpheli bir paketi incelediklerini açıkladı.

ABD'DE ESKİ BAŞKANLAR DAHİL BİRÇOK KİŞİYE BOMBALI PAKET GÖNDERİLDİ

Haberin Devamı

Bu hafta başında Milyarder George Soros’a gönderilen paket ile başlayıp Aralarında Eski Başkan Barrack Obama, Başkan yardımcısı Joe Biden, Eski başkan Adayı Hillary Clinton, Aktör Robert De Niro gibi isimlerinde bulunduğu kişilere ve CNN’e gönderilen on bombalı paketin yakalandığını açıklayan Federal Araştırma Bürosu (FBI) yetkilileri halkı tespit edilemeyen bombalar olabileceği konusunda uyarmıştı.