Gazete Vatan Logo

Son dakika: Güne kötü haberle başladık, çok sayıda ölü var

Gaziantep'ten son dakika haberi geldi. Sabah 08.00 sıralarında yaşanan trafik kazasında ilk gelen bilgilere göre 5 kişi hayatını kaybetti. Ayrıntılar haberimizde...

Son dakika: Güne kötü haberle başladık, çok sayıda ölü var

Son dakika: GAZİANTEP-Nizip karayolunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

*Olay yerinden gelen ilk fotoğraf

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Gaziantep-Nizip karayolunun 33'üncü kilometresinde meydana geldi. Plaka ve sürücüleri henüz tespit edilemeyen bir kamyon ve minibüsün çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.


Gaziantep'te meydana gelen kazada minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 5 vatandaşımız yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Kazada araç sürücüleri ile minibüsteki Saliha (75) ve Mehmet Kartal (80) ile kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. Kamyonetteki Yaşar Katırcıoğlu (57) ile Suriye uyruklu Amar İbrahim (28) ve Yusuf Şehmuz (26) yaralandı.
Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Minibüs sürücüsü Ali Kartal'ın, hasta olan annesi Saliha Kartal'ı, babası Mehmet Kartal ile kent merkezindeki hastaneye götürmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı